Ажурні сукні міні та максі – обери свою довжину

TM byMe – місце для творчості й щирої цікавості досліджувати українське. Ми створюємо речі, що закохують в українські орнаменти, кольори, природу й місця. Ідейні колекції присвячуємо важливим для нас цінностям, українським митцям і мисткиням. Головна місія byMe – закохувати світ в українське натхненно й щодня. Тому обираючи будь-яку річ, ти обираєш закохувати з нами. Літня колекція створена закохати в барви й сенси. Більшість речей колекції кольорові й мають яскраві орнаменти з килимів Поділля. А сукні літні створили й білого кольору – аби врівноважити барвисті моделі. Це ажурні плаття, які закохують у легкість – про їхні особливості читай далі. А подивитися всі моделі й купити ажурне плаття можна в розділі «Сукні» в меню сайту.

купити ажурне плаття баймі

 

Ажурні сукні: особливості й деталі

 

Ажурні сукні з літньої колекції створені закохувати в невагомість і ніжність. Вони просторі й м’які, аби закохувати в зручні літні дні.

Плаття ажурне:

виконане з прошви, 100% бавовни – аби було комфортно впродовж активних літніх днів;
має бавовняну підкладку – сукня не просвітлюватиметься;
створені довжини міні й максі – аби кожна знайшла свою;
на рукаві є бірка-нагадування «з а к о х у в а т и», аби пам’ятати закохувати з нами в українське натхненно й щодня.

А мінісукня ще має особливість – ззаду вишитий орнамент жінки – це фрагмент з рушника 1886 року села Рудка, що на Чернігівщині.

Купити гарну сукню будь-якої довжини можна на сайті й у шоурумі.

І коротка, і довга сукня пасуватиме до «дідусевих» босоніжок – це найзручніша літня модель без підборів і з технологією м’якої устілки. Це ідеальний варіант на щодень. А для особливих подій спробуй поєднати сукню з червоними або молочними туфлями з коником – це вишитий орнамент на підборі з підризника XVIII століття села Гирине Глухівського повіту. Або ж обирай літні мюлі на свій смак: відкриті, із сіточкою чи вельветові з вишитим орнаментом.

Купити біле ажурне плаття можна одразу з вподобаним взуттям– обирай свою пару на літо.

А доповнять образ срібні прикраси з орнаментами – шукай у розділі «Прикраси».

жіночі сукні купити  byme

 

Які жіночі сукні купити в byMe?

 

Жіночі літні плаття пропонуємо й інших моделей. Обирай свою кольорову сукню: рожеву, руду, чорну, кремову, сіру. Кожна має особливий орнамент із подільських килимів. Обирай улюблений колір або ж орнамент, який закохав. До суконь пасують літні босоніжки з вишитим орнаментом на підборі.

Будь-які жіночі сукні купити можна на byme.ua. У розділі «Сукні» знайдеш усі доступні моделі, кольори й розміри. Створюй замовлення на сайті й чекай свій пакуночок з речами за вказаною адресою.
Або ж заходь до шоуруму познайомитися з новинками й поміряти вподобані речі. Чекаємо тебе в Києві на вулиці Хрещатик, 46.

Бренд одягу byMe – про речі, які мають значення. Обирай цінне.