Зручність джинсів byMe — обирай себе!

У byMe ми створюємо речі, покликані закохувати. І нам важливо не лише ділитися цінними сенсами, а й дарувати комфорт крізь кожну нашу річ. 

джинси прямого крою byMe

Короткі, середні й довгі джинси — різні довжини джинсів для тебе 

 

У byMe ти зможеш обрати короткі, середні й довгі джинси. Так ми, бренд одягу byMe, піклуємося про наших клієнток. Ось уже 8 років ми прагнемо закохувати — з першої миті й назавжди. Саме тому, наші речі поєднують у собі:

тезащирість, 
тезаякість, 
тезакомфорт, 
тезаактуальність, 
тезацінні сенси. 

Комфорт є одним із найважливіших аспектів для нас, коли створюємо жіночі джинси. Вони мають не лише гарно сидіти, а пасувати кожній без додаткових підрізань чи змін. Тож у byMe ми даємо змогу купити джинси жіночі в широкій розмірній сітці: від XXS до XXL. А також — купити жіночі джинси в трьох різних довжинах:

  1. petite. Обирай довжину petite для зросту 158-165 см. 
  2. middle. Обирай довжину middle для зросту 166-172 см. 
  3. long. Обирай довжину long 173-180 см. 

Кожна довжина співвідноситься з кожним розміром, тож ти зможеш обрати брендові джинси жіночі, що пасуватимуть саме тобі. Також у трьох довжинах створюємо всі штани. Закохуйся й закохуй у комфорт. 

купити джинси жіночі byMe

 

Які джинси прямого крою створили в новій колекції?

 

У новій весняній колекції створили джинси прямого крою. На перший погляд, базові, ці прямі джинси створені для твоїх сміливих весняних поєднань. Вони розповідають про театр «Березіль». Це театр часів розстріляного відродження, у стінах якого творили найвидатніші тогочасні митці. Його засновник — режисер Лесь Курбас, художник — Вадим Меллер, драматург — Микола Куліш. Історія «Березолю» є історією сміливої творчости, попри заборони й репресії. Історією модерного українського мистецтва. Її ми розповідаємо крізь кожну річ із колекції, зокрема й крізь джинси прямі жіночі: 

тезаБазові джинси створили блакитної барви. Зі 100% бавовни вони приємні до тіла, стійкі й комфортні. А на штанині залишили вишивку — це персонаж із комедії «Алло на хвилі 477!». Яскрава вистава-ревю надихає на барвисті й сміливі весняні поєднання. 
тезаУ колекції також зможеш купити прямі джинси жіночі з фігурними швами. Вони глибокої синьої барви й з цікавими швами. Тут вишивку залишили на кишені позаду — це квіточки з вистави «Народний Малахій». Створена в співробітництві з Миколою Кулішем, постановка стала однією з п’яти серед найкращих для театру. 

Купити джинси жіночі з нової колекції «Березіль» — це не лише обрати весняну річ, а й розповісти історію відродження. Де купити джинси?

  1. Обирай свої жіночі джинси онлайн — на byme.ua. Тут дізнавайся більше про сенси, розмірну сітку й довжини. Замовлення оформлюй на сайті чи в соціальних мережах бренду. 
  2. Брендові джинси жіночі також чекають тебе в шоурумі ™ byMe. Тут зможеш приміряти кожен розмір і довжину, обрати фасон і модель, а також роздивитися вишивки. Ми чекаємо тебе на примірку щодня у місті-домівці бренду — Києві. Тут шоурум працює за адресою Хрещатик, 46 з 11:00 до 20:00.