Зручні й стильні спідниці byMe

Літня колекція byMe – про барви й сенси. Ми любимо літо за яскраві кольори, активність і щедре сонце. Тому й речі з колекції – про наше літо. Вони створені для насичених зустрічами й емоціями днів, але також – для повільних, невимушених і закоханих. Прагнемо, аби для кожної це літо було незабутнім. А якщо речі byMe додадуть яскравих спогадів, будемо тішитися найбільше. Виробник одягу byMe – аби закохуватися в українські речі щиро й назавжди. Обирай свої й закохуй світ разом із нами. А почати можна зі спідниць. Жіночі спідниці знайомлять з нашим літом і закохують у легкість. Подивитися всі моделі й купити літню спідницю можна в розділі «Спідниці». А далі розповімо про особливості кожної.

купити літню спідницю by me

 

Літні спідниці byMe – аби закохатися в легкість

 

Літні спідниці byMe – про настрій закохувати. Вони пасують до щирої усмішки й улюбленого для прогулянки місця. А колір можна обрати за настроєм:

Блакитна мініспідниця – аби закохатися в деталі. Обирай її до улюбленого бавовняного топа чи кроп-футболки. Сюди пасуватимуть чорні босоніжки з орнаментом жінки, вишитим на підборі.
Бежева спідниця міні закохує в ніжність. Вона ідеальна з такими ж босоніжками, але бежевими. Спробуй її з ажурною блузою на зав’язках – на ній вишити такий же орнамент жінки, аби вишивка поєднувала речі з образу змістовно.
Клітчаста міні закохує у виразність. Обирай до сміливого настрою. Спробуй її з виразним чорним топом, а зверху – об’ємний жакет. Тут доречні мюлі-сітка або ж відкриті мюлі – обирай улюблені.

Спіднички жіночі мають маленький розріз внизу й бірку-нагадування «з а к о х у в а т и» в українське натхненно й щодня. Обирай, аби наповнювати образи значеннями й підкреслювати свій настрій.

Кожна спідниця створена, аби закохувати в українське. Обираючи її, ти розділяєш із нами головну місію закохувати світ в українське. Створюй сміливі образи з виразними сенсами й ділися ними зі світом.

спідниці жіночі купити баймі

 

Які спідниці жіночі купити в byMe?

 

Жіночі спідниці купити можна й інших моделей. Джинсова спідниця доповнить вишуканий і практичний образ. Із витонченою блузою – для мистецького вечора. Або зі зручною улюбленою футболкою – для активного дня. Або ж обирай жіночі спідниці сліп – вони мають із такої ж тканини топи, аби носити як костюм. Особлива спідниця – із волошкою донецькою. Це квітка, занесена до Червоної книги України. Нагадає берегти й цінувати те, що маємо.

Спідниці жіночі купити можна в нашому просторі в Києві. На вулиці Хрещатик, 46 – наший шоурум. Заходь знайомитися з новинками й міряти вподобані речі. Або замовити спідницю можна одразу на byme.ua – обирай ту, що закохала. А ми подбаємо, аби ти вчасно її отримала й могла закохатися в нову улюблену річ. А якщо ти в Києві – замовляй до 5 речей додому, міряй і залишай ті, що підійшли. Кур’єр зачекає, доки визначишся, і забере непотрібні речі.