Знайом світ з українським щиро – з топами від byMe

Літня колекція – про барви й сенси. Вона натхненна орнаментами килимів Поділля, такими ж кольоровими й яскравими, як наше літо. Літні топи для жінок знайомлять з нашим літом і дарують настрій сонячних і активних днів. Обирай той, що закохав.

топи купити byMe

 

Топики для жінок, що закохують у деталі

 

Топики для жінок із літньої колекції створені закохувати в деталі, у яких – цінне й близьке. На бретелях кожного топа вишили фрагмент орнаменту з рукава сорочки Чернігівщини. А ще бретелі можна спускати з плечей, аби додати настрою невимушеності й грайливості. Обирай колір за настроєм чи вподобанням.

Топи byMe:

Графітовий топ. Ідеальний з білими джинсами кльош – на тлі білого кольору графітовий стає ще більш яскравим! А на джинсах вишили орнаменти Волині з книги Олени Пчілки про орнаментику. Для активного дня обирай білі кеди, а для вечірньої зустрічі спробуй додати улюблені літні босоніжки й срібні прикраси з орнаментами.
Смарагдовий топ. Спробуй поєднати його з джинсовою спідницею – насичений синій зі смарагдовим дуже виразні разом. А ще на спідниці є вишитий орнамент жінки, аби деталі образу ділилися з перехожими цінними значеннями. Тут пасуватимуть улюблені мюлі з колекції й місткий шопер.
Блакитний топ. Найніжніший із зефірок. Обожнюємо поєднувати його зі спідницею сліп теж блакитного кольору – костюм для настрою витонченості й ніжної виразності. Додавай літні босоніжки молочного кольору з вишитим орнаментом жінки на підборі, аби увиразнити сенси й підкреслити настрій.
Чорний топ. До нього пасують джинсові шорти з вишитим коником – це орнамент із підризника XVIII століття села Гирине Глухівського повіту. Додавай м’які дідусеві босоніжки, чорний шопер із саржі з таким же орнаментом коника – і змістовний образ на щодень готовий.
Квітчастий топ. Особливий серед зефірних торів. На ньому зобразили волошки донецькі – це квіти, що зникають з нашої природи, тому занесені до Червоної книги України. Прагнемо нагадати берегти те, що маємо, й дбати про тих, хто цього потребує. Наша сила – в людяності. Топ із волошками має бавовняну підкладку й ідеально пасує до спідниці на резинці – вона має такий же принт, і разом вони створюють костюм.

Жіночі топики пропонуємо й інших моделей. У розділі «Топи» знайдеш топики базові без жорстких деталей і застібок, бавовняні кроп-топи й бралети.

Усі топи купити можна від розміру XXS до XXL.

топіки для жінок byme

 

Де купити жіночий топ?

 

Купити жіночий топ пропонуємо онлайн або офлайн:

  1. Онлайн на сайті byme.ua – тут знайдеш усі актуальні колекції й доступні розміри й можеш замовити топики на літо.
  2. Офлайн у шоурумі на Хрещатику, 46 – тут можна познайомитися з новинками, поміряти й купити кроп-топ, що закохав.

byMe – бренд одягу, що закохує в українське натхненно й щодня. Закохуйся й закохуй з нами!