Жіночий одяг від byMe — це коли річ по-справжньому закохує й стає особливою крізь цінні змісти

Український бренд одягу byMe — місце, де обираємо закохувати в українське. От уже 8 років ми створюємо колекції, що мають значення. Спершу нашою головною цінністю була щирість. Згодом поруч із нею стали й українські сенси. Засновники byMe подружжя Дмитро й Аліна Сердюк захопилася й закохалися у все українське. Тож своє захоплення й кохання вирішили передати тобі крізь жіночий одяг від виробника byMe. 

Купити жіночий одяг від byMe

 

Купити жіночий одяг від byMe: про що він?

 

У byMe йдеться не лише про те, аби купити жіночий одяг, а й про змогу знайти річ до серця. Робота над кожною колекцією починається з серця. Дмитро й Аліна захоплюються частинкою української історії, культури чи мистецтва. Захоплюються й починають досліджувати. А згодом шукати експертів і експерток, що познайомлять із темою ближче. Згодом усі знання вони передають команді. І от ми, дослідивши історію, створюємо колекцію. 

Колекція жіночого одягу від byMe — це: 

  • щире захоплення обраною темою, 
  • глибинне дослідження й співпраця з музеями, експертками й експертами, 
  • знання історії всією командою, 
  • натхненна робота дизайнерок, 
  • і врешті щире бажання закохувати в українське. 

Наш модний жіночий одяг ділиться цінним крізь різне. Ми створюємо як речі, які зможеш носити щодень, так і ті, що пасуватимуть для особливої події. Проте об’єднують їх маленькі деталі, що зберігають неоціненні сенси. Тож який купити одяг для жінок і як ділитися цінним у ньому?

  • У byMe ми створюємо комфортну білизну, базові топи, футболки й лонгсліви. Звичайно ж, штани й джинси. А ще — сукні, спідниці, піджаки й багато іншого. Крім того, маємо цілу лінійку аксесуарів, а зокрема: хустинок, пасків, прикрас і навіть рукавичок. 
  • Ми, виробник жіночого одягу byMe, залишаємо цінне в деталях. Часом це орнаменти, часом вишивки, а часом колір, фактура чи форма. Завжди незмінною залишається лише наша головна місія — закохувати в українське. Її втілюємо крізь мінімалістичні бірочки. 
купити брендовий жіночий одяг від byMe

 

Як купити брендовий жіночий одяг від byMe?

 

Брендовий жіночий одяг від byMe — це унікальна частина твого гардероба. Це речі:

  • створені з якісних матеріалів: натуральних тканин, штучних шкіри й хутра, 
  • виготовлені на українських виробництвах, часто створені власноруч, 
  • у широкій розмірній сітці: від XXS до XXL, у двох чи трьох довжинах на різний зріст, 
  • унікальні кожною деталлю, з натхненням вивченою й перенесеною на них, 
  • цінні своїми змістами й історіями, які прагнемо закарбувати в пам’яті. 

Речі, що закохують в українське. Тож, де купити одяг? У Києві, Україні й світі ти зможеш зробити замовлення на byme.ua. Обирай річ до серця й замовляй на зручне відділення Нової пошти. Також придбати одяг у Києві зможеш і в нашому шоурумі. Тут маємо увесь наш жіночий одяг. Київ, чекаємо тебе на примірку за адресою Хрещатик, 46. Працюємо щодня з 11:00 до 20:00. 

Закохувати в українське й ділитися цінним разом!