Жіночий одяг від byMe – нагадує про минуле й творить майбутнє

TM byMe – простір твоїх сенсів. 8 років тому засновники бренду, Аліна й Діма, вирішили створювати одяг для жінок, що буде про щирість. З часом бренд byMe став місцем щирих українських сенсів. Для нас важливо ділитися тим, що захоплює. Кожну історію ми вивчаємо, плекаємо, тоді переносимо на одяг жіночий і прагнемо закохати вас у нього. За кожною річчю byMe стоїть історія країни, культури, мистецтва чи особистости, якою хочемо поділитися. Адже речі мають значення. І ми прагнемо закласти ті ідеї, що мусить знати кожна сьогодні. Адже майбутнє – це минуле, уплетене в сьогодення.

трендовий одяг byMe

 

Стильний жіночий одяг: нова весняна колекція «Березіль»

 

byMe – це стильний жіночий одяг, актуальний не лише формою, а й сенсами. Нова колекція жіночого одягу присвячена театру «Березіль». Режисерське творіння Леся Курбаса – це модерний український театр, який радянська жорстоко знищила. Феєрія українського театрального мистецтва, театр «Березіль» міг би гучно гастролювати цілим світом, проте ніколи не виїздив за межі СРСР. Держави, де його мистецтво навіть не намагалися зрозуміти. У byMe ми віримо, що суспільство сьогодні готове й свідоме почути справжню історію «Березолю». Побачити мистецтво розстріляного відродження, що його транслюємо крізь брендовий жіночий одяг із колекції «Березіль».

Купити жіночі штани в byMe

У колекції створили:

тезаТрендовий одяг byMe. Натхненні театром, речі з колекції яскраві. У ній домінують червоний, коричневий і блакитні кольори. Ще більше сили надають барвам форми. У колекції побачиш улюблені лонгсліви-сіточки, лонгслів на одне плече й зі спущеними плечами, джинсовий жакет із портретом на спині, джинси з цікавинкою, спідницю з двох частин і сорочку з комірцем.
тезаОсобливі аксесуари. Театр – це феєрія. А отже образи, натхненні ним, не можуть бути нудними. У колекції втілили не лише якісний жіночий одяг від виробника byMe, а й особливі аксесуари. Зокрема, хустинки, бант Леся Курбаса, червону сіточку на пояс й в’язану квітку.
тезаЕтичне взуття. Цієї весни в byMe вдасться не лише купити одяг, а й взуття. З нової колекції й назавжди створюємо взуття з екошкіри. Натхненні сміливим мистецтвом, ухвалюємо сміливі рішення.

Увесь жіночий одяг, купити який зможеш у колекції, ділиться творчістю. Розстріляною, проте живою. Модерною тоді й сьогодні. Колекція одягу, взуття й аксесуарів «Березіль» – це майбутнє, виплекане з минулого.

Як купити жіночий одяг із колекції «Березіль»?

Купити жіночий одяг із колекції «Березіль» – твій вибір розповісти історію сміливости. Обирай речі, що імпонують, двома способами:

  1. Придбати одяг зможеш онлайн – на сайті чи в соціальних мережах бренду. Тут дізнавайся більше про сенси, ідею, актуальні пропозиції й розмірну сітку.
  2. Купити одяг також вдасться у шоурумі бреду. Магазин працює в Києві, за адресою Хрещатик, 46. Тут наші дбайливі консультантки чекають тебе щодня з 11:00 до 20:00.

Щасливі, що поділяєш наші сенси. byMe – це про зміни. І ми прагнемо змінюватися разом.