Жіночий одяг від бренду byMe — вкотре нагадує цінувати й закохувати в українське

Український виробник жіночого одягу byMe — це бренд, що завжди був про щирість. 6 років тому саме щирість стала основною цінністю бренду, що її обрали засновники byMe Дмитро й Аліна Сердюк. Згодом ми справді знайшли свій шлях — щиро закохувати в українське. А нашим інструментом став жіночий одяг від виробника. Ми віримо, що речі мають значення. Тож із цією вірою ми даємо змогу купити одяг для жінок, що закохує в українське. Речі, що роблять поєднання змістовними. 

 купити одяг для жінок byme

З іншого боку, ми прагнемо закохувати не лише в українські сенси, а в українські моду й бізнес. Як це поєднує одяг із сенсами від byMe — розповідаємо далі. 

 

У що закохує брендовий жіночий одяг byMe?

 

Наша мета: аби брендовий жіночий одяг від byMe закохував з першої секунди: 

  • з першого погляду. Для цього наші дизайнерки слідкують за тенденціями й трендами світової моди. Натхненно працюють, аби створювати актуальні форми й силуети, що водночас ділитимуться цінним, 
  • з першого дотику. Для цього ми працюємо з українськими матеріалами, майстрами й майстринями на власному виробництві, де виготовляємо жіночий одяг. Київ — місто нашого серця, тож тут цей одяг ми показуємо вам у шоурумі byMe, де речі можна приміряти й поглянути на їх якість ближче, 
  • з першого відчуття. Для цього кожна колекція жіночого одягу ділиться однією, проте неймовірно важливою історією української історії, культури чи мистецтва. Ми обираємо те, чим захоплені самі. Аби захопити й закохати вас. То про що ж byMe сьогодні?

Нині в byMe ми презентуємо колекцію «Півонія». Вона присвячена півонії тонколистій — квітці з Червоної книги України. Щовесни ми обираємо рослину, що зникає, аби закохати в неї. Навчити розрізняти й спонукати берегти. У цій колекції створили: 

  • жіночі сукні червоної барви — такого кольору квітка, 
  • футболки для дівчат до тіла того ж кольору, 
  • напівпрозору спідницю, що схожа на пелюстки квітку: саме своїми пелюстками, поруч із квітами, особлива півонія тонколиста, 
  • в’язану квіточку півонії тонколистої, 
  • хустинку з авторським орнаментом, 
  • прикраси в співпраці з брендом DARI Jewelry. 

Півонія тонколиста зникає через діяльність. Тож крізь речі ми не лише захоплюємося її красою, а спонукаємо бути уважними й берегти квітку. 

Купити брендовий одяг від byMe

 

Як купити брендовий одяг від byMe? 

 

Купити брендовий одяг від byMe — це обрати речі, що справді закохують в українське. Закохують у стиль, якість і цінні змісти. Тож, як купити жіночий одяг: 

  • у Києві завітай у магазин жіночого одягу byMe за адресою Хрещатик, 46. Тут чекаємо тебе на примірку щодня з 11:00 до 20:00, 
  • обирай речі онлайн — на byme.ua. Замовляй їх на будь-яке зручне відділення НП чи кур’єром.