Жіночий одяг із колекції «Мистецький арсенал» — знайомимо з видатними явищами художньої й інтелектуальної культури

Брендовий жіночий одяг від byMe створений закохувати. Крізь нього ми ділимося сенсами української історії, культури й мистецтва. Звертаємося до тем, що захоплюють. Цієї весни ми, бренд одягу з сенсами byMe, закохуємо в діяльність Мистецького арсеналу — флагмана сучасної української культури. Колекція жіночого одягу, створена в безпосередньому співробітництві з мистецьким простором, покликана розповісти його історію, познайомити з минулим, показати теперішнє й спонукати стати частинкою його майбутнього. Крізь жіночий одяг від виробника з капсульної колекції ми закликаємо знайомитися, осмислювати й створювати. 

колекція «Мистецький арсенал» від  byMe

 

Магазин брендового одягу byMe: які брендові футболки жіночі створили в колекції?

 

У колекції «Мистецький арсенал» ми, магазин брендового одягу byMe, створили брендові жіночі футболки. Крізь них розпочинаємо ділитися історією арсеналу: від монастиря в XII столітті до оборонної споруди якихось 100 років і тому й однієї з найпрестижніших мистецьких інституцій сьогодні. На кожному з цих етапів Мистецький арсенал плекав свою історію, яку сьогодні репрезентує поруч із модерним мистецтвом. Як втілили це крізь жіночі футболки від виробника? 

тезаУ колекції «Мистецький арсенал» зможеш купити жіночу футболку об’ємного крою. Білої барви, вона створена стати частиною всіх твоїх поєднань. З 95% бавовни в складі — дарувати комфорт. А в широкій розмірній сітці — від XXS до XXL — пасувати кожній. 
тезаФутболка стала тією частиною колекцію, у якій купити одяг для жінок — це розповісти про Мистецький арсенал як монастир. Свою найдавнішу форму існування простір презентує крізь археологічні знахідки, що їх дбайливо реставрують, а часто й збирають із малесеньких шматочків працівники й працівниці арсеналу. Тож на футболці ми зобразили частину тарелі XVII століття, що її знайшли на території будівлі. Для речей повторили її оздоблення — мальовану пташку. 
тезаТакож до футболки обирай фактурний комірець — на ньому вишили частинку хрестоподібної кахлі XVII століття. Її також було знайдено на території сучасного арсеналу. 

Лейтмотив історичного арсеналу продовжують жіночі лонгсліви — футболки з довгим рукавом. 

Жіночий одяг у Києві: чому варто купити лонгслів жіночий від byMe?

Коли думаєш про те, який купити жіночий одяг у Києві, завжди варто подумати про те, аби купити лонгслів жіночий. Цієї весни в byMe ми створили лонгсліви, натхненні стародавніми знахідками Мистецького арсеналу. У колекції обирай модні жіночі кофти, що розкривають ідею строкатости. Часом, аби відтворити той чи інший артефакт, людям арсеналу необхідно перебрати тисячі дрібних шматочків, а потім уважно зібрати докупи. Так із викиду створюється ціла річ — і саме це зветься строкатістю. 

  1. Улюблений і вже незмінний для бренду, лонгслів-сіточка натхненний частинками викиду. З них в арсеналі збирають найрізноманітніші артефакти. Ця робота кропітка й цінна і вона безумовно заслуговує на увагу. Найбільше — на увагу до людей, що її виконують. 
  2. У колекції також втілили лонгслів трендового силуету — на одне плече. У ньому історія арсеналу шириться: вишивка відносить до монастиря, а от барва — до часів мілітарі. На рукаві лонгсліва зобразили орнамент шахів XII століття. Крім ідеї старовини, вишивка має ще одну цінність, що її передаємо крізь жіночий одяг. Київ — місто багатьох археологічних знахідок, проте саме ці шахи є справжньою рідкістю. Що ж до частинки мілітарі, то барва лонгсліва повторює колір стін будівлі арсеналу — брунатний. 
Жіночі сорочки купити byMe

До лонгсліва на один рукав чи до інших своїх образів обирай і особливий аксесуар — рукавички. Напівпрозорі, їх прикрашає вже знайомий нам принт викиду. Разом із ним історичну віху арсеналу продовжує жіноча рубашка. 

 

Жіночі сорочки: купити одяг бренду byMe 

 

Про що розкажуть нові жіночі сорочки? Купити їх — поділитися минулим Мистецького арсеналу. 

тезаВишита сорочка об’ємного крою, бежевої барви з незвичними рукавами — вони також об’ємні й з довгими манжетами. Цікавинкою сорочки став також фігурний комір різної довжини. Купити сорочку жіночу зможеш у розмірах від XXS до XXL. 
тезаВишивку залишили спереду й на рукавах. Це все та ж хрестоподібна кахля XVII століття, що її знайшли на території Мистецького арсеналу. Тож замовити жіночу сорочку від бренду byMe цієї весни — це осмислити минуле, аби потім творити майбутнє. 

Жіночі топи з колекції «Мистецький арсенал» знайомлять із першою і найдавнішою формою його існування — монастирем. Зберігають археологічні пам’ятки минулого, що стають основою майбутнього. 

 

Як купити брендовий жіночий одяг від byMe? 

 

Брендовий жіночий одяг від byMe — це перш за все історії, що їх розповідаємо крізь цінні деталі. І саме вони спонукають відкрити своє серце до речей byMe.Тож, як купити жіночий одяг у Києві? Завітати до шоуруму за адресою Хрещатик, 46. Тут приміряти й обрати, що до серця. Як купити одяг для жінок із будь-якої точки світу? Переглянути byme.ua й оформити замовлення. 

Закохуй у Мистецький арсенал!