Жіночий одяг byMe – поєднуй одяг колекцій між собою

Український бренд byMe – можливість закохатися в українське щиро й назавжди. Мріємо, аби кожна власниця наших речей розділяла з нами місію закохувати світ в українське. Тому не зупиняємося цікавитися українською історією, цінностями й традиціями наших предків, аби вплітати найцікавіше й потрібне в сьогодення. Так ми збережемо важливе. Брендовий жіночий одяг – нагода для нас показати світу нашу позицію через речі. А ще – поділитися щирим захватом від України й познайомити світ з країною нашого серця. Аби стильний жіночий одяг купити означало отримати частинку тепла й цінних значень. Шукай сенси в деталях.

одяг жіночий купити Бай мі

 

Стильний жіночий одяг, що ділиться сенсами: byMe

 

У кожній сезонній чи ідейній колекції зібраний стильний жіночий одяг, взуття, аксесуари й прикраси – так щоб кожна могла зібрати повноцінні образи для різних подій. Та завжди є можливість познайомитися з речами інших колекцій. Український брендовий одяг byMe цінний тим, що кожна річ має маленьку, але важливу деталь із сенсом. Це може бути бірка-нагадування закохувати в українське, вишитий орнамент чи принт рослини з Червоної книги України. Так можна поєднувати одяг для жінок з різних колекцій, додаючи сенсів образу. Придбати одяг із будь-якої колекції можна на нашому сайті – там зібрали всі актуальні й доступні речі. 

Наші улюблені поєднання:

джинсова спідниця з колекції «Закохувати в орнаменти» з вишитим орнаментом жінки з рушника 1886 року + лонгслів із картиною Тараса Шевченка «Катерина» з колекції «ХТО МИ Є?»;
літні шорти з біркою з вишитим коником з літньої колекції + зефірний топ з принтом волошки донецької з колекції «Рослини України»; 
пухнасті босоніжки з колекції «Закохувати» + літні сукні з орнаментами килимів Поділля.

Прагнемо, аби наше місце стало комфортним для тебе, щоб експериментувати й шукати свій вияв і стиль. А як потребуєш поради – допоможемо!

 

Який одяг жіночий купити від byMe?

 

стильний жіночий одяг купити баймі

Обожнюємо одяг жіночий за його здатність передавати настрій і ділитися важливими сенсами. Серед колекцій шукай сукні, блузи, футболки, штани, велосипедки, спідниці, топи з важливими деталями, які промовляють до світу.

А до кожного створеного образу обирай прикраси з колекції срібних у мінімалістичному стилі або виразні в етностилі. Кожна прикраса має своє значення, з яким можеш познайомитися на сторінці кожного товару. 

Одяг жіночий купити можна з будь-якої вподобаної колекції. Для цього в меню сайту byme.ua обери потрібну й шукай річ, яка закохає. Замовити теж можна одразу на сайті. А якщо хочеш спершу поміряти, а потім купити жіночий одяг, взуття чи аксесуари, заходь до нашого шоуруму. ™ byMe – місце для твоєї творчості. Поєднуй, як відчуваєш, і ділися зі світом собою!