Жіночі спідниці з мотивами косівської кераміки – закохуйся й закохуй із byMe

™ byMe – місце, де закохують. Ми створюємо речі, що мають значення. У них поєднуємо комфорт і сенси, на них залишаємо цінні деталі. Спідниці з вишивкою від byMe з нової колекції розповідають про традиції. У них плекаємо минуле, пишаємося ним і розповідаємо про нього. З новими спідницями byMe закохуйся й закохуй усіх довкола в особливі мотиви. 

довга спідниця  byme

 

Спідниці українського бренду byMe: орнаменти й сенси 

 

Спідниці українського бренду byMe покликані ділитися цінним. Створюючи їх, прагнули втілити особливі сенси, розповісти світові нашу історію. Спідниці byMe з нової колекції “Закохувати в косівську кераміку” знайомлять з українським мистецтвом. Косівська мальована кераміка – важлива частина культурної спадщини нашого народу. У ній збережено історію й традиції Гуцульщини, втілено майстерність українських митців і мисткинь. Ми пишаємося українським мистецтвом і прагнемо досліджувати, переосмислювати й популяризувати його. Спідниці з вишивкою з нової колекції закохують в орнаменти й сенси, історії й творчість, боротьбу й відродження. Далі розкажемо більше про моделі й орнаменти, що їх знайдеш у колекції:

спідницю купити by me
квіточкаЗвичайно-незвичайна джинсова спідниця. Мідіспідниця синього кольору – наша базова модель. Її продовжили з минулої колекції, аби продовжити нашу головну місію – закохувати в усе українське. На ній знайдеш вишиту бірку з орнаментом жінки – це фрагмент із рушника 1886 року села Рудка. Джинсову спідницю обирай також молочного відтінку. Оновлена спідниця міді є частиною колекції “Закохувати в косівську кераміку”. Придивися до деталей: ззаду вишили дзбан – один з глечиків, що їх розписували косівські майстри й майстрині. 
квіточкаКласично-смілива довга спідниця. У новій колекції знайдеш довгу спідницю з розрізом з костюмної тканини. Її створили двох кольорів: синього й сірого. Обирай барву, що пасуватиме до твоєї осені. Ззаду на кожній спідниці також вишили глечики. Тут їх уже декілька: дзбан, калач і плесканець. Ці спідниці особливі виразними кишенями. З ними створюй сміливі образи. 
квіточкаНіжно-грайлива спідниця плісе. Мініспідниця в клітинку також закохує в косівські глечики. На ній обрали зобразили калач – вид глеків з отвором в центрі. Такі глеки зазвичай використовували для міцних напоїв. Обирай спідницю, що пасуватиме, глечик, що закохуватиме. 
квіточкаСтолично-рідна мініспідниця. У колекції створили особливий комплект: топ і спідничку, що закохують у рідний для byMe Київ. На них зобразили каштани – символ любої столиці. 

Як купити спідницю в byMe?

Купити спідницю byMe зможеш онлайн. Оформлюй замовлення: 

  1. на сайті, 
  2. в інстаграмі, 
  3. у телеграмі, 
  4. у фейсбуці, 
  5. у листуванні. 

Отримати річ вдасться у відділеннях і поштоматах Нової пошти або ж кур'єром byMe. Ми дбаємо про твій комфорт. Спідницю купити зможеш із багатьох міст світу: маємо доставку й за кордон. Раді вітати тебе й у шоурумі. Тут уже зачекалися спідниця плісе й спідниця міді. Купити, приміряти чи просто поглянути зможеш щодня з 11:00 до 20:00 за адресою Хрещатик, 46.