Жіночі лонгсліви — про атмосферу українського театру

Коли складаєш гардероб, перше, що спадає на думку — базовий лонгслів жіночий. Він пасуватиме до образів на щодень чи для особливої події, будь-якого стилю чи настрою. Брендовий одяг byMe — це базові речі, що несуть цінні сенси. Саме тому, лонгсліви жіночі — невіддільна частина кожної колекції й місії закохувати. 

Лонгслів на одне плече byMe

 

Жіночі лонгсліви з колекції «Березіль»: орнаменти й сенси 

 

Цієї весни жіночі лонгсліви від byMe закохують у театр «Березіль» — це театр часів розстріляного відродження. Його заснував режисер Лесь Курбас, згодом до роботи театру доєдналися художник Вадим Меллер і драматург Микола Куліш. Усі вони творили модерне українське мистецтво. Усі вони були вбиті за свою творчість і віру в майбутнє українського театру. Саме про них і їхню діяльність кожен жіночий лонгслів із нової колекції «Березіль».

тезаЛонгслів на одне плече. Лонгсліви на одне плече — безсумнівний тренд цієї весни. Це модерно, а отже обираємо для колекції «Березіль». Барви різні, аби відгукувалися кожній. Театральна червона й базова молочна. На плечі лонгсліва залишили орнамент — розумного арлекіна з праці Леся Курбаса «Філософія театру». У цьому образі одна з найважливіших концепцій режисера: про зв’язок актора й режисера. 
тезаЛонгслів зі спущеними плечима. Жіночий лонгслів зі спущеними плечима — це стильно й елегантно. Жіночий лонгслів зі спущеними плечима від byMe — це аткож цінно. На комірці позаду вишили фехтувальників. Як вони пов’язані з театром? Крім уроків акторської майстерности березільці займалися також танцями, фехтування й багатьма іншими заняттями для всебічного розвитку. 
тезаЛонгсліви-сіточки. Купити лонгслів-сіточку в byMe — це вже традиція. Тож у новій весняній колекції втілили 2 варіанти улюблених лонгслівів. Чорний і молочний, їх прикрашають ескізи художника Вадима Меллера до вистав «Газ» і «Мікадо». Вадим Меллер — авангардне серце «Березолю». Той чарівник, що втілював усі найсміливіші задуми режисера Леся Курбаса. Їх тандем подарував нам багато масштабних декорацій, яскравих костюмів і навіть машину для перетворення людини. 
тезаСмугастий лонгслів. У колекції також зможеш купити лонгслів жіночий об’ємного крою. Він молочної барви в блакитну смужку. На ньому — 2 вишивки, натхненні виставою «Гайдамаки». На рукаві — персонажка з вистави, а попереду текст «10 слів поета». У лонгсліві закарбували сценічну новацію Леся Курбаса. Слова автора в поемі читали 10 різних акторок. Так і з’явилися 10 слів поета. 
Лонгслів купити від byMe

 

Лонгслів купити: як і чому?

 

Барвистий і цінний весняний лонгслів. Купити його — твій внесок у збереження пам’яті «Березолю». А отже — у майбутнє кожного й кожної. Адже історична пам’ять формує нас, не дозволяє забути. Купити лонглсів вдасться в шоурумі byMe за адресою Хрещатик, 46. Тут чекаємо тебе з 11:00 до 20:00. Якщо ж змоги завітати немає, обирай лонгсліви з нової колекції «Березіль» на byme.ua. Тут знайдеш розмірну сітку й усі актуальні пропозиції.