Жіночі кардигани кольорів косівської кераміки – створені для твоєї осені

Кардигани жіночі від byMe – створені для твоєї особливої осені. Ми, бренд одягу byMe, створюємо речі, що мають значення. Речі, покликані закохувати. У них утілюємо цінні сенси, розповідаємо важливі історії. Осінні кардигани жіночі з колекції «Закохувати в косівську кераміку» знайомлять із традиціями. Вони закохують у кольори, орнаменти й сенси, розповідають про творчість, історії й боротьбу. Обирай купити кардигани жіночі з нової осінньої колекції – твори свою особливу осінь.

 осінні кардигани жіночі  бай мі

 

Кардигани жіночі: кольори й сенси

Кардигани жіночі від byMe закохують у близьке й рідне. Косівська мальована кераміка – важлива культурна спадщина нашого народу. У ній відтворені давні традиції Гуцульщини, майстерність українських митців і мисткинь, багатовікова історія боротьби. Сьогодні косівська кераміка відома у світі: вона є частиною нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО. Прагнемо, аби так само її цінували й в Україні.

Далі розкажемо, які мотиви косівської кераміки втілили в кардиганах із нової колекції: 

купити жіночий кардиган by me
квіточкаКардигани створили 4 кольорів, кожен із яких має своє особливе значення. Бежевий і зелений – основні барви, що їх знайдеш у розписі косівської мальованої кераміки. Ними прикрашали вази, кахлі, тарелі й глечики. Синій кардиган розповість про боротьбу. Його створили на знак протесту й відродження. Косівські майстри й майстрині додавали синій колір у свої роботи, поки радянська влада не заборонила його використовувати. Разом із жовтим нагадував національні мотиви. Нині, як синій знову з’являється на косівській кераміці, так і ми додали його в нашу колекцію, аби нагадати, якими цінними є незалежність і свобода. Чорний кардиган – модель на всі випадки життя. Він, як і кардиган бежевого кольору, пасуватиме до всього. 
квіточкаЩе одна важлива дрібниця – ґудзики. На них вигравіювали різні види глечиків, що їх розписували косівські майстри й майстрині. Серед них знайдеш такі: дзбан, баньку, калач і плесканку. Обирай купити кардиган byMe – й дізнавайся, який глек обере тебе.

Зверни увагу на деталі. На рукаві знайдеш бірку-нагадування «з а к о х у в а т и». Додаємо її, аби завжди пам’ятати про нашу спільну місію: закохувати в українське. Одяг byMe – речі, зіткані з любові до українського.

Жіночий кардиган від byMe: створюй особливі поєднання 

Жіночий кардиган від byMe покликаний стати особливим доповненням твоїх осінніх образів. У ™ byMe ми цінуємо ідентичність. Саме тому створюємо речі, у яких зможеш підкреслити свою особистість. Обирай: 

  1. кольори, що личитимуть, 
  2. сенси, що закохуватимуть, 
  3. стилізації, що пасуватимуть. 

Купити жіночий кардиган від byMe – розповісти світові про свої цінності. Короткі кардигани зі стрічками з осінньої колекції стилізуй на будь-який смак:

квіточказав’язуй ніжний бантик попереду, 
квіточкасміливо обертай навколо шиї, 
квіточкабезтурботно залишай стрічки спадати донизу. 

Купити бежевий чи зелений, купити чорний кардиган чи синій – усе це зможеш зробити онлайн – на сайті чи в соціальних мережах. Або ж завітавши в шоурум. Чекаємо тебе щодня з 11:00 до 20:00.