Жіночі футболки від byMe — презентуємо українське мистецтво крізь призму сучасности

Жіночі футболки — невіддільні елементи будь-якого гардероба. У колекції «Мистецький арсенал» вони стали й невіддільною частиною історії. Крізь вишивки й деталі, футболки бренду byMe з нової колекції спонукають досліджувати українську культуру минулого, аби бути дотичними й до її майбутнього. 

Футболки жіночі купити byMe

 

Футболки жіночі купити: чому саме колекція «Мистецький арсенал»? 

 

У новій колекції Мистецький арсенал створили футболки жіночі. Купити їх — це:

тезапідтримати свідомий український бренд byMe. У byMe ми віримо, що речі мають значення. Кожна нова колекція одягу й аксесуарів знайомить із сенсами української історії, культури чи мистецтва. Кожна з них різна, проте однаково цінна. І, створюючи кожну, ми щасливі поділяти це з вами й знаходити однодумців; 
тезарозповісти про сенси Мистецького арсеналу крізь брендові футболки жіночі. Мистецький арсенал — флагман сучасної української культури, витворений століттями особистої історії, що її розповідаємо в новій колекції. У ній спонукаємо осмислювати минуле й творити майбутнє, досліджувати мистецький простір, діяльність якого вражає; 
тезаобрати якість і стиль, що їх репрезентують футболки від виробника byMe. Закохувати в сенси, а також у якість, комфорт і трендові силуети — основна місія бренду byMe. Закохувати з першого погляду в кожну річ, зокрема й у футболки для жінок, створені з турботою на українському виробництві. 

Яку ж купити футболку жіночу зможеш у колекції «Мистецький арсенал»? Розповідаємо далі: 

тезаФутболку втілили об’ємного крою й білої барви, аби пасувала до всіх твоїх поєднань. Водночас її матеріал також забезпечує комфорт: у складі футболки 95% бавовни. 
тезаФутболка знайомить із найдавнішим періодом існування Мистецького арсеналу — у формі монастиря. На ній вишили барвисту курочку. Узяли орнамент зі старовинної тарелі XVII століття, що її знайшли на території сучасного арсеналу. Тож для речей повторили її оздоблення — мальовану пташку. 
тезаНові футболки бренду byMe мають також і особливе доповнення. До них обирай знімний комірець фактурного крою. Аксесуар стане не лише цікавинкою твоїх образів, а й наповнить їх ще більшим сенсом. Крізь комірець продовжуємо ділитися давнім періодом життя арсеналу. На ньому вишили частинки хрестоподібної кахлі XVII століття, що її також знайшли на території арсеналу. 

Осмислювати минуле, аби творити майбутнє — про це жіночі футболки з капсульної колекції «Мистецький арсенал». 

Стильні жіночі футболки з колекції «Мистецький арсенал» byMe

 

Що репрезентують стильні жіночі футболки від byMe?

 

Стильні жіночі футболки з колекції «Мистецький арсенал» репрезентують минуле крізь призму сучасности. Минуле осмислене й однаково цінне поруч із модерним мистецтвом сьогодення. Як купити жіночу футболку з нової колекції?

  • Переглядай і замовляй її на byme.ua — офіційному сайті бренду. 
  • Завітай у магазин одягу ™ byMe в Києві за адресою Хрещатик, 46. Тут чекаємо тебе щодня з 11:00 до 20:00.