Жіночі футболки бренду byMe — полонять не лише погляд, а й серце

Бренд одягу з сенсами, byMe вирізняється кожною своєю деталлю. Ми створюємо речі, що мають значення. Одяг, який закохує в українське. І для нас надзвичайно важливо, аби річ створювала гарне враження про українську моду, бізнес, виробництво, а головне — культуру. 

Футболка жіноча  byMe

Кожна наша колекція — це ода українській історії чи мистецтву. Тема, обрана зі щирим захопленням, яким прагнемо поділитися з вами. Для цього її ми досліджуємо з музеями, експертами й експертками. Навчаємо всю команду й разом переносимо це в дизайни. А потім виробництво береться до створення комфортного і якісного полотна для українських сенсів. Таким полотном є кожна наша річ, зокрема й стильні футболки жіночі. 

 

Футболка жіноча: чому byMe?

 

Купити футболку жіночу  byMe

Для нас важливою є кожна колекція й кожна річ: джинси, топи чи футболка жіноча. Кожна річ створена й покликана закохувати. Отож, як закохують футболки від виробника byMe?

  • Футболки бренду byMe закохують у свою якість. Для них ми використовуємо натуральні матеріали, зокрема бавовну, у поєднанні з еластаном — аби річ стала частиною твого гардероба надовго. 
  • Брендові футболки жіночі закохують у свідомість. Ми виготовляємо їх на власному виробництві в Україні, співпрацюємо з українськими майстрами й майстринями. А ще — прибуток із футболок, що стають частиною благодійних колекції, ми передаємо на ЗСУ. А сам бренд разом із вами вже зібрав понад 20 мільйонів гривень для наших військових. 
  • Купити футболку жіночу в byMe може кожна — така наша мета. Для цього створюємо їх різних силуетів: об’ємні й до тіла. Різних барв: базових і яскравих, світлих і темних. У широкій розмірній сітці: від XXS до XXL. 
  • Купити жіночу футболку — це обрати закохувати в українське. Така наша місія. Кожна футболка є частиною загальної історії, яку розповідає колекція. Змістовною її роблять вишивки, бірочки й принти. А часом колір чи навіть форма. Завдяки такому підходу базова футболка стає особливою, а сенсовим може стати кожен твій образ. 

У новій колекції «Скрипниківка» є молочна футболка оверсайз, що підійде для кожної й кожного — вона унісекс. Спереду футболка має принт: це обкладинки книг, написаних за правописом «скрипниківкою», що і є темою колекції. А з іншого боку маємо футболку з колекції «Мистецький арсенал»: вишивка на ній маленька, проте надзвичайно змістовна. Тож, яка футболка стане твоєю, обирати тобі. 

Футболки жіночі: купити як і де? 

Усі вони особливі — наші футболки жіночі. Купити їх — це обрати річ, сповнену змістами. А водночас якісну й особливу. Наші футболки вже полюбилися понад сотні тисяч прихильниць і ми певні, ти також знайдеш футболку до душі. Купити футболку вдасться: 

  1. в соціальних мережах бренду чи на byme.ua. Доставлення працює в Україні й світі;
  2. у київському шоурумі бренду за адресою Хрещатик, 46. Магазин брендового одягу byMe чекає тебе на примірку щодня з 11:00 до 20:00.