Жіночі дербі – твоє комфортне взуття byMe, що нагадує [ з а к о х у в а т и ]

™ byMe – бренд одягу, що закохує в українське щиро й назавжди. Мріємо, аби кожна власниця нашого одягу розділяла з нами місію закохувати світ в українське.Тому кожна річ має маленькі, але надважливі деталі, що знайомлять з українським. У колекції «Закохувати в косівську кераміку» на речах знайдеш вишиті косівські глеки різної форми: дзбан, баньку, калач і плесканець. Речі з колекції створили нейтральних молочних кольорів і насичених брунатного, зеленого, жовтого й синього – це головні кольори косівської кераміки. Обирай своє взуття з колекції: жіночі шкіряні туфлі, дербі жіночі, мюлі й балетки. 

жіноче комфортне взуття дербі

 

Дербі жіночі: особливості й деталі

 

Сьогодні розповімо про особливості дербі з нової колекції. Купити жіночі дербі можна одразу на byme.ua або ж у нашому шоурумі в Києві. 

Український бренд byMe – для тебе, якщо хочеш познайомитися з українським близько й щиро.

 

 

Дербі жіночі мають особливі деталі, що повторили на всіх моделях взуття з колекції – вони об’єднані спільними значеннями.

квіточкаКожна модель взуття з нової колекції має особливу вишиту синю квітку – це фрагмент із косівської керамічної мальованої вази XIX століття. Синій колір квітки, як і всі речі синього кольору в колекції, не випадковий. Головні кольори косівської кераміки – це брунатний, зелений і жовтий. Але інколи додавали й синій або блакитний. А з приходом радянської влади сині відтінки заборонили в розписі кераміки. Ми свідомо обрали ділитися історією чесно – нехай квітка стане нагадуванням те цінне, що ми маємо. 
квіточкаУсе взуття із сезонних і капсульних колекцій створюємо з технологією м’якої устілки – це авторська розробка byMe. Прагнемо, аби в нашому взутті було зручно впродовж цілого дня.
квіточкаКожну модель створюємо від розмірів 35-41 – аби кожна знайшла комфортний для себе. 
квіточкаУсе взуття шкіряне жіноче чорного кольору можна повторити з екошкіри – замовляй свій розмір наперед. За очікування додаємо -5% знижки до твоєї особистої. Купити жіночі дербі можна як з натуральної шкіри, так і з екошкіри.
стильне жіноче взуття від українського виробника

Замовити дербі жіночі з нової колекції можна одразу на byme.ua. Або ж заходь до нашого шоуруму в Києві – шукай нас на вулиці Хрещатик, 46. 

 

Яке жіноче взуття обрати в byMe?

 

В осінній колекції знайдеш таке жіноче взуття:

квіточкаБалетки. Мінімалістична модель балеток з тоненьким ремінцем. Створили їх на пласкій підошві й з квадратним мисом. Обирай чорні або коричневі. З екошкіри створюємо за попереднім замовленням чорного кольору.
квіточкаМюлі. Перші теплі мюлі в колекції – мають масивну підошву, а ззаду маленьку петлю для мотузочка, щоб обв’язати навколо ноги. Посередині мають шов. Створили їх чорного кольору: з натуральної шкіри й екошкіри.
квіточкаТуфлі. Єдина модель взуття в осінній колекції на підборах. Створили із натуральної замші. Мають квадратний мис і масивні стійкі підбори. Ремінцем можна регулювати ширину для своєї ніжки. Ці туфлі жіночі купити можна тільки чорного кольору. Але якщо шукаєш інші, спробуй підібрати з минулих колекцій. Там можна обрати й купити жіночі туфлі червоного й бежевого кольорів.

Обирай речі, що закохують.