Жіноче взуття – босоніжки від українського бренда byMe, що знайомлять з українськими цінностями

Бренд byMe – місце, де плекають українське. Тут цікавляться минулим України, аби свідомо будувати майбутнє. Дізнаються, які цінності мали наші предки. Занурюються в українське мистецтво. Закохуються в українське натхненно й щодня. А тому вміють закохувати інших у те, що люблять самі. Речі byMe – це можливість мати поруч маленьке, але важливе нагадувати закохуватися й закохувати в українське. Брендове взуття жіноче – теж спосіб розповісти світу про наші цінності. Сучасне жіноче взуття насамперед про безпеку й комфорт. Але нам важливо, аби воно також ділилося зі світом важливим. У розділі «Взуття» можна подивитися всі моделі й купити взуття жіноче, яке закохало.

взуття босоніжки жіночі Баймі

 

Жіночі босоніжки: деталі й особливості

 

Український виробник byMe – це увага до деталей. Адже саме дрібниці передають важливі сенси:

усе взуття жіноче створюємо з технологією м’якої устілки, аби ніжкам було комфортно впродовж активного дня – це авторська розробка byMe;
закриті моделі для літнього сезону робимо більш відкритими – для зручності в спекотні дні;
ремінці на взутті можна регулювати, аби воно ідеально пасувало до особливостей твоїх ніжок.

Жіночі босоніжки – особливі серед взуття. Босоніжки жіночі знайомлять з українськими орнаментами жінки – кожен колір зі своїм орнаментом. Ці жіночі босоніжки купити можна молочного й чорного кольорів:

на молочних вишили на підборі фрагмент орнаменту з рушника 1886 року села Рудка, що на Чернігівщині;
на чорних знайдеш фрагмент орнаменту з килима-підвіконника початку ХХ століття Крижопільського району Вінницької області.

Подібні моделі взуття створюємо ще з вишитим на підборі словом «з а к о х у в а т и», як пам’яткою розділяти з нами головну місію. Для колекції, присвяченій творчості Тараса Шевченка, вишили на підборах назву колекції «ХТО МИ Є?», аби пам’ятати про це запитання й згодом відповісти собі щиро. А на замшевих туфлях залишили вишитого коника – це фрагмент орнаменту з підризника XVIII століття села Гирине Глухівського повіту.

купити жіночі босоніжки byme

 

Де купити жіноче взуття від byMe?

 

Купити жіноче взуття зі згаданих або інших актуальних колекцій можна трьома способами.

  1. Для тих, хто обирає шопінг онлайн. На сайті byme.ua зібрали всі доступні моделі – обирай потрібний розмір і колір і створюй замовлення. А ми якнайшвидше відправимо пакуночок з твоїми речами. 
  2. Для тих, хто хоче спершу поміряти. Для цього завітай до нашого шоуруму в Києві. Шукай нас на вулиці Хрещатик, 46. Там можна познайомитися з новинками колекцій і поміряти вподобані речі. 
  3. Для тих, хто хоче поміряти, але зберегти час. Купити жіночі босоніжки чи будь-яку іншу модель взуття можна замовивши до 5 речей кур’єром додому. Кур’єр зачекає, доки поміряєш і визначишся, а потім забере непотрібні речі. Ця функція доступна в Києві.