Жіноча сорочка byMe – обирай колір за настроєм

Український бренд byMe – це речі, що надихають щиро цікавитися українським. Кожна колекція byMe створена з любові до українського, але увагу привертає до різного. Літня колекція – про барви й сенси. На речах із колекції знайдеш яскраві орнаменти Поділля – вони кольорові й виразні, а тому ідеально пасують для нашого літа. Сьогодні познайомимо з літніми сорочками. Кожна жіноча сорочка прикрашена різними орнаментами – розповімо про їхні значення й поєднання сорочок у змістовні образи. Аби подивитися всі моделі й купити сорочку жіночу, переходь до розділу «Сорочки» в меню сайту.

Жіночі сорочки купити від баймі

 

Жіночі сорочки, що закохують в орнаменти Поділля

 

Жіночі сорочки з літньої колекції закохують у кольоровість і орнаменти. На барви нас надихнули орнаменти з килимів Поділля – кожен фрагмент орнаментів детально можна роздивитися на сторінці товару. Обирай улюблений колір сорочки й знайомся з кожним орнаментом. Стильні жіночі сорочки доповнять щоденні й особливі образи – поєднуй їх з улюбленими й сміливими речами.

Кожна сорочка жіноча має декілька орнаментів. Серед них:

орнамент качечок – фрагмент із килима-залавника Вінниччини;
орнамент волошки – фрагмент із килима-підвіконника Вінниччини;
орнамент жінки – фрагмент із килима-підвіконника Вінниччини;
геометричні орнаменти – фрагменти з килимів Житомирщини, Тернопільщини, Сумщини.

Обрати сорочку можна за кольором або за орнаментом. У будь-якому разі сорочка наділить образ значеннями – обирай, аби ділитися з друзями цікавинками про свій одяг і знайомити світ з українським натхненно й щодня.

Жіночі сорочки купити можна одразу з літніми шортами:

  • вони виконані з такої ж тканини, як і сорочки – 30% льон, 70% бавовна;
  • створені всіх 5 кольорів, що мають і сорочки – беж, рожевий, червоний, блакитний, чорний;
  • мають орнамент коника – аби продовжити мотив українських орнаментів і створювати цілісні образи.

Обирай як костюм або сорочку й шорти окремо. Або ж спробуй сорочку з джинсовими шортами чи джинсовою спідницею – вони теж мають бірки з вишитими орнаментами, щоб закохувати перехожих у сенси.

А щоб носити сорочку розстібнутою, вдягай під низ улюблений м’який топ: бежевий бралет, білий базовий топ чи кольорові в рубчик.

купити сорочку жіночу by me

 

Які сорочки жіночі купити в byMe?

Окрім яскравих літніх, можна купити й інші моделі сорочок. Жіноча біла сорочка або така ж блакитна доповнять щоденний образ – вони мають вишиті на спині традиційні українські орнаменти. Купити білу сорочку жіночу теж можна в розділі «Сорочки».

Усі сорочки жіночі купити пропонуємо онлайн і офлайн:

  1. Онлайн – на byme.ua. На сайті зібрали всі доступні моделі й розміри – шукай свої й замовляй одразу тут.
  2. Офлайн – у шоурумі. У Києві на вулиці Хрещатик, 46 маємо свій простір для знайомства з новими речами. Заходь поміряти вподобані на сайті.