Жилетка - ідеально для стриманих і яскравих образів!

Жилетка жіноча - чарівна паличка для стриманих і яскравих образів. Це та річ, яка зігріє в холодну пору й доповнить літній легкий образ. ™ byMe - місце, де можна творити й експериментувати. Тому наші жилетки - про сміливість і ніжність водночас. Не бійся створювати нові, незвичні для себе образи. Тільки так можна знайти себе. Одяг byMe - це маленька подорож до власних бажань і відчуттів. Шукай їх, вивчай, комбінуй і насолоджуйся. Вибрати й купити жилетку жіночу можна тут - гортай далі. 

купити жіночу жилеткузамовити жіночу жилетку

Жилетки byMe - експериментуй!

Одяг має значення, коли тобі в ньому комфортно, упевнено й легко. А ще тоді, коли одяг - не лише про тканину, інструменти й цінники. А коли про спогади і почуття. byMe - місце для тебе, якщо шукаєш речі зі значенням. Жилетки byMe- один із варіантів пошуку свого стилю й комфорту. Нам важливо, аби одяг був зручним і не переймав твою увагу впродовж дня. Тому наші жилетки приємні на дотик і не цупкі. Вони вільного крою, мають V-подібний виріз горловини й великі ґудзики. Жіноча жилетка цінна в гардеробі тим, що з нею можна створити образи, кардинально різні між собою. Поєднуй її з гольфом чи лонгслівом і спідницею, або ж одягай на топ і додай джинси прямого крою. Грай з поєднаннями й кольорами - вибір за тобою, а ми подбаємо про твій комфорт:

  • жилетка м’яка, бо 50% складу - бавовна;
  • зручна й затишна, бо об’ємного крою;
  • гіпоалергенна;
  • її легко доглядати;
  • універсальна, бо поєднується з речами різних стилів;
  • практична, бо підходить для всіх сезонів.

Обрати розмір і колір та придбати жіночу жилетку можна на byme.ua. В описі товару шукай деталі догляд і розміри. Далі - оформити й підтвердити замовлення. Решта за нами: запакуємо замовлення у крафт-папір і відправимо за 1-2 дні. Пам’ятай, речі цінні, бо ти їх робиш такими. Нехай шопінг буде вдалий!