Збирай усі кольори легінсів і комбінуй образи

Глобальна й головна мета byMe – закохувати в українське. Тому кожна нова колекція одягу, взуття й аксесуарів покликана закохувати в українську культуру, історію й сьогодення. Більшість речей мають українські орнаменти, кольори чи символи. А будь-які сенсово наповнені елементи – це акцент в образі, навіть якщо це дрібниця. Тому до колекцій додаємо базові речі, аби створювати зручні за насиченістю образи. Так у кожній колекції можеш зібрати повноцінний образ на щодень чи для особливої події, варіюючи акцентні й базові речі. Жіночі легінси – саме та базова річ, що збалансує змістовний образ. Аби подивитися всі моделі й купити легінси жіночі, переходь до розділу «Лосини». Далі розповімо, чим особливі лосини жіночі від byMe.

лосини жіночі купити byme

 

Легінси жіночі – обирай комфорт

 

Легінси жіночі – це вибір комфорту на цілий день. Тому подбали, аби наші легінси мали й особливість, яка їх вирізнятиме – ці легінси з розрізами. Розрізи невеликі й унизу: відкривають ніжку, тому буде видно взуття – це можна обіграти в образі. Важливо, що лосини не мають жодних жорстких елементів і затісних резинок, аби не шкодити шкірі. А кожен розмір має 3 варіанти довжини для різного зросту, аби кожна знайшла ідеальні для себе.

Ось кілька варіантів образів із легінсами:

Чорні легінси + ажурна блуза + пухнасті балетки + хустинка «Орнаменти». Цей образ пасуватиме на щодень – він комфортний і особливий сенсово. На рукаві блузи, ремінці балеток і поясі легінсів є бірки-нагадування з головним словом колекції «з а к о х у в а т и» – це стане особливою об’єднувальною деталлю образу, до того ж змістовно важливою. Цей варіант підійде і для весняного, і для літнього дня. А на вечір можна додати джинсову куртку з кониками.
Легінси сірі + чорний кроп-топ + сірий об’ємний жакет + туфлі-сітка. Цей образ цінний практичністю, бо пасуватиме і до робочої зустрічі, і до вечірньої зустрічі з друзями. Коли спекотно, акцент буде на вишитому орнаменті пташок на топі, а коли прохолодно – на жакеті, бо ззаду він має шеврон з традиційними українськими орнаментами. Довершуй образ улюбленою сумочкою.
Шоколадні лосини + молочний бавовняний топ + коричневий кардиган + молочні дербі + пухнаста мінісумка. Детальний і тим довершений образ. Обирай до настрою невимушеності й легкості. А доповнити можна срібними прикрасами з орнаментами – аби підкреслити образ ціннісно.

Легінси жіночі купити можеш одразу з іншими вподобаними речами – збирай образи, близькі тобі за стилем і настроєм. Спробуй різні кольори й довжини легінсів, аби знайти свої.

легінси жіночі купити Баймі

 

Як лосини жіночі купити в byMe?

 

Лосини жіночі купити можна онлайн на сайті byme.ua або в нашому шоурумі на Хрещатику, 46. І там, і там – усі доступні моделі, розміри й кольори. За тобою – обрати те, що закохало. Бренд одягу byMe – аби закохуватися в українське щиро й назавжди. Приєднуйся!