Закохуватися в м’якість. Шукай своє взуття серед пухнастиків

Виробник byMe – це можливість дізнаватися про українське зі щирої цікавості й закохуватися натхненно. Закохувати в українське – наша місія. Віримо, що можемо закохати світ в українську самобутність. Тому всі сезонні й ідейні колекції присвячені цій місії. На речах залишаємо бірки-нагадування з головним словом колекції «з а к о х у в а т и», аби їхні власниці приєднувалися й розділяли спільну місію закохувати. Колекція пухнастого одягу, взуття й аксесуарів створена, щоб закохувати в м’якість і комфорт. Аби подивитися всі моделі й купити взуття з колекції [пухнасті], переходь до розділу «Взуття» й обирай ті, що закохали.

взуття жіноче by me

 

Жіноче взуття, що закохує

 

Жіноче взуття з пухнастої колекції – це весняне взуття, що закохує у свою м’якість.

Пухнасте взуття byMe:

Балетки. Ця модель не має підборів, тому найзручніша на щодень. Їхня особливість – знімний ремінець зі словом «з а к о х у в а т и». Можна його відстібати, але з ним ти ділишся зі світом своєю місією закохувати в українське.
Жіночі туфлі. Ця модель має підбори 4 см. Пасуватиме до робочих і повсякденних образів – увиразнить їх своєю м’якістю.
Босоніжки жіночі. Ця модель має підбори 8 см, але 2 см висоти забирає платформа спереду. На ремінці мають бірку-нагадування «з а к о х у в а т и». Пасують грайливому настрою й відкритим літнім образам.

Усе пухнасте взуття жіноче виконане зовні з текстилю, а всередині – з натуральної шкіри.

Речі, до яких пасує пухнасте взуття:

  1. Легінси з розрізами. Легінси мають високу лінію талії й розрізи внизу. Вони відкривають ніжку, тому взуття в центрі уваги. Спробуй їх з усіма моделями пухнастиків.
  2. Літні сукні. Невагомі й ніжні сукні гарно поєднуються з пухнастим взуттям – контрастність тканин увиразнює і збалансовує образ.
  3. Мініспідниці. Вони повністю відкривають ніжки, тому цікаво стилізувати пухнастиків зі шкарпетками. Спробуй зі своїми улюбленими – додасть образу бешкетності.
  4. Пухнасті куртки. Добирай однакового зі взуттям кольору, аби створити максимально пухнастий образ. Він точно приверне увагу!
  5. Пухнаста сумочка. Обирай її, якщо хочеш лише акцент на пухнастості. Вона маленька й створює відчуття цілісності образу – деталізує його.
купити взуття  баймі

Пухнасте взуття купити можна одразу з іншими пухнастими речами, аби створювати насичені образи. Обирай закохувати в м’якість.

 

Як купити пухнасті туфлі?

 

Аби купити пухнасті туфлі, обирай свій формат:

Офлайн у шоурумі. Варіант для тих, кому обов’язково треба поміряти взуття перед тим, як купити його. Заходь збирати повноцінні образи з пухнастиками – обіцяємо допомогти й поділитися сонячним настроєм. Шоурум – на Хрещатику, 46.
Онлайн на byme.ua. Обирай потрібну модель і розмір, замовляй і чекай своїх пухнастиків удома або забирай із найближчого відділення пошти.

Закохуймо в українське разом!