Закохувати в довершені образи. Обирай кардиган від byMe

Довершеність – у деталях. Сумісність дрібниць в образах робить їх гармонійними й цілісними. Часом це непримітна деталь, а часом яскравий і виразний акцент. Так чи так ці деталі важливі, бо стають об’єднувальними між основними елементами образу – за текстурами, кольорами, формами чи символами. Ми обрали додавати такі деталі до речей із весняної колекції. Аби кожна річ уже була доповнена деталями й наповнена сенсами. Так кожна річ має бірку-нагадування «з а к о х у в а т и», що завжди нагадуватиме розділяти з нами місію закохувати в українське. Якщо в образі буде одна річ із такою біркою, вона стане ледь примітною, але наповненою деталлю, у якій весь зміст образу. А коли на декількох речах вона повторюватиметься, то вже стане акцентною деталлю, що ділиться важливим зі світом і водночас поєднує речі. Ми врахували ці деталі, коли створювали кардигани для колекції [28].

Кардиган короткий  Баймі

 

Купити кардиган byMe – закохувати світ в українське

 

Колекція [28] – про «з а к о х у в а т и» в українські орнаменти. У ній зібрали речі з орнаментами з традиційних вишитих сорочок і предметів побуту українців. А знайомилися з українською орнаментикою з видання Олени Пчілки про волинські орнаменти – вона одна з перших почала досліджувати українські орнаменти. Одяг від українського виробника byMe покликаний закохувати в такі орнаменти:

ромб із крапкою всередині символізує всіяне поле й означає родючість і достаток;
шеврони – незамкнені трикутники – кутом уверх означають жіноче начало, а кутом униз чоловіче;
квадрат – це символ досконалості й гармонії.

Купити кардиган можна з усіма цими орнаментами:

Кардиган короткий – об’ємний, м’який, із широкими рукавами й орнаментами на планці.
Кардиган жіночий, що обтягує – приємний на дотик, еластичний, із комірцем і вигравіюваними орнаментами на ґудзиках.
 

Дизайнерський одяг із колекції поєднується не лише бірками. Цілісні образи можна дібрати за настроєм речей. Спробуй кардиган купити одразу зі штанами з розрізами чи прямими класичними штанами. Таке поєднання пасуватиме на щодень і окремо до інших образів. Український брендовий одяг byMe розповідає про цінне – ділися!

Купити кардиган Баймі

 

Де купити жіночу спідницю з весняної колекції

 

Купити кардиган жіночий із колекції [28] можна одразу тут, на byme.ua. Або ж завітай до нашого простору на Хрещатик, 46. Пам’ятай, що купити жіночий одяг від виробника byMe означає розділити з нами місію закохувати в українське. Бренд одягу byMe – аби закохуватися й закохувати натхненно. Обирай, що тобі близьке.