Закохувати в деталі й зручність. Закохувати у спідниці від byMe

У деталях – важливі сенси. TM byMe – про речі, що розповідають світу важливе. Ми прагнемо створити одяг, що пасуватиме на щодень, але буде змістовним і цінним для власниці. Тому розуміємо, що це мають бути поєднувані речі, більшість із яких – базові, аби комфортно додати до свого гардероба. Тому особливість наших речей – у деталях. Тоді річ залишиться легкою для поєднання, але вже матиме значення. А коли ті деталі повторюються на різних речах, які поєднуєш, то вкладені сенси підкреслюються. Жіночі літні спідниці – одні з речей, що закохують у деталі. Сьогодні знайомимо тебе з доступними моделями. Подивитися всі й купити жіночу спідницю можна в розділі «Спідниці» в меню.

купити жіночу спідницю Бай мі

 

Спіднички жіночі – обирай свій настрій

 

Спіднички жіночі – це можливість підкреслити потрібний настрій. Це не завжди ніжність і витонченість, часом – відвертість, зухвалість чи стриманість. За це любимо базові спідниці зі змістовними деталями – вони пасують до будь-якого настрою.

Джинсова спідниця. Ця модель довга й має виразний розріз – підкреслює вигини тіла й додає образу дрібку зухвалості. А ззаду залишили бірку з вишитим орнаментом жінки – це фрагмент із рушника 1886 року села Рудка, що на Чернігівщині. Спідниця виконана зі 100% бавовни. Пасуватиме до насичених сітчастих лонгслівів із колекції «Хто ми є?», літніх топів із сорочками й невагомих блуз. Спробуй поєднати з літніми мюлі – вони вдало гармоніюють.
Спідниця міні. Ця модель – про легкість бути собою. Мініспідниці виконані з м’якої тканини й мають невеликий розріз збоку. А ззаду на поясі залишили бірку з головним словом колекції «з а к о х у в а т и», аби кожна її власниця розділяла з нами місію закохувати в українське щиро й назавжди. Купити мініспідницю можна трьох кольорів: бежеву, блакитну й клітчасту жовто-сіру. Спробуй поєднати улюблену з м’яким бавовняним топом, об’ємним жакетом і взуттям на підборах – наші улюблені поєднання з туфлями-сіткою й пухнастими босоніжками.
Літні спідниці. Ця модель має найбільш літній настрій. Спідниця виконана з невагомої тканини, простора й на еластичній резинці, що не перетискає. Її особливість – принт волошки донецької. Це рослина, занесена в Червону книгу України. Обрали саме її, аби нагадати берегти природу України й цінувати те, що маємо. Купити спідницю можна разом із топом такого ж кольору, якщо хочеш носити як костюм. До спідниці пасують молочні босоніжки з вишитим орнаментом на підборі.

спідницю купити byMe

 

Яку спідницю купити від byMe?

 

Спідницю купити можна відштовхуючись від візуалізації образу або просто за настроєм. Спробуй уявити себе в описаних образах, аби було простіше визначитися. А поміряти й купити спідницю жіночу можна в нашому шоурумі – в Києві на вулиці Хрещатик, 46. Або ж замовляй одразу на byme.ua. Бренд одягу byMe – для тебе, якщо хочеш закохувати в українське з нами натхненно й щодня.