Закохувати в чорному топі від byMe. Деталі мають значення

Ми обираємо закохувати в комфорт і легкість бути собою. Тому речі byMe з безпечних для тіла й довкілля тканин, без елементів, що шкодять шкірі. Та головна наша місія – закохувати українців і світ в українське. Ми закохуємо в українські кольори, символи, орнаменти, а всі вони – про традиції й цінності, знайомі кожному й кожній із нас. Саме тому більшість наших речей має щось із цих елементів. Аби не перенаситити образ акцентними деталями, додаємо до колекцій базові речі, які легко стилізувати за будь-яким настроєм і стилем. Базові топи з колекції «з а к о х у в а т и» – аби створювати свої образи весни і літа. Купити топ жіночий можна в розділі «Топи», а детально про них – далі.

чорний топ купити by me

 

Топик жіночий – аби ділитися своїм настроєм

 

Топик жіночий із колекції «з а к о х у в а т и» створений, аби закохувати в деталі.

Чорний топ:

Виконаний із 95% бавовни і 5% еластану. Такий склад тканини безпечний і зручний для тіла, а ще дозволяє легко доглядати за тканиною.
Не має жорстких деталей, вставлень, застібок і технології push up – аби було зручно й безпечно впродовж дня.
Має бірку-нагадування з головним словом колекції «з а к о х у в а т и» – щоб і ти розділяла з нами місію закохувати світ в українське.

Купити чорний топ – дорівнює купити базу для будь-якого образу. Ці топи жіночі можна вдягати як повноцінний елемент образу або додатково зверху на улюблену річ. Пропонуємо такі поєднання:

  1. Вдягай чорний топ на білу або блакитну сорочку з орнаментами на спині. Він увиразнить значення й додасть цікавинки.
  2. Спробуй поєднати топ із фактурним лонслівом улюбленого кольору. Якщо вдягаєш під низ, спробуй додати акцентні прикраси чи аксесуари. А коли вдягнеш топ зверху лонсгліва – він і стане акцентом в образі.
  3. Носи топ як повноцінну річ з об’ємним жакетом. Обирай такий варіант, якщо хочеш більше сміливості. За настроєм сюди пасуватимуть туфлі-сітка й твоє бажання закохувати.
  4. Обирай топ до прозорої або ажурної блузи – фактурність блуз гарно поєднається зі щільною тканиною топа.
  5. Носи топ самостійно. Для літньої спеки – якраз! Спробуй поєднати його з велосипедками своєї довжини й зручним взуттям – і образ на щодень готовий.

Маємо й інші жіночі топи – бавовняні в рубчик, а до них є такі ж трусики; базовий молочний топ; кроп-топи з орнаментом коника. Усі моделі шукай на сайті або завітай до шоуруму – аби поміряти й купити топи, що закохали.

купити топ жіночий  Баймі

 

Чорний топ купити можна 2 способами

 

Чорний топ купити можна за адресою: Київ, вул. Хрещатик, 46. Там знайдеш наший простір – заходь знайомитися з новинками й міряти вподобані речі. Або залишайся на byme.ua, аби вибрати свій топ – шукай у розділі «Топи». Бренд одягу byMe – аби закохувати в українське щиро. Закохуйся й ділися цим зі світом!