Закохувати у витонченість – блузи byMe

Головна місія byMe – закохувати світ в українське щиро й назавжди. Мріємо, аби кожен і кожна дізналися про нашу культуру й цінності. А тому самі їх вивчаємо зі щирої цікавості. Нам важливо ділитися цінними значеннями. Блузи – один зі способів розповісти про важливе. Ними закохуємо у витонченість і деталі, що мають значення.

купити жіночі блузки by me

 

Чим особливі блузи byMe?

Блузи byMe створені, аби закохувати в українське. Ми прагнемо закохувати в кожну деталь, що розповідає про важливе:

Жіночі блузки максимально легкі, ніжні й просторі – аби тілу було комфортно і зберігати настрій літа. Та кожну з них можна стилізувати під будь-який натрій: зухвалий, відвертий, стриманий чи грайливий.
Усі блузи створюємо з текстурних тканин. Літо – час, коли кількість речей обмежена спекою. Щонайменше про багатошаровість можна забути. А тому особливості й цікавинки додають деталі – наприклад, фактурність тканин.
Кожна модель має на рукаві бірку-нагадування зі словом «з а к о х у в а т и», аби її власниця розділяла з нами місію закохувати світ в українське натхненно й щодня.

Блузи жіночі купити можна одразу з уподобаними речами, аби створювати повноцінні образи. Тому далі ділимося своїми поєднаннями!

 

Як вибрати літні блузи: підказки й поєднання

 

Купити жіночі блузки byMe

Усі літні блузи витончені й ніжні, але будь-яку з них можна додати в образ із потрібним настроєм. Обирай ту, що відгукнулася:

  1. Жіноча блуза на зав’язках пасує до розслабленого, але запального настрою. Спробуй поєднати її з виразним чорним топом, джинсовими шортами з двостороннім ременем чорною стороною й масивними чорними або кремовими дербі. Цей образ матиме нотку зухвалості, яку збалансовуватиме ніжність блузи. А для більш грайливого настрою поєднуй блузу з м’якими спідницями сліп і улюбленими мюлі.
  2. Ажурна блуза жіноча – аби звернути увагу на деталі. Обирай її до зручних джинсів або довгої джинсової спідниці. Тут будуть доречними літні босоніжки з вишитими орнаментами на підборах. І не забувай про топ під блузу – можна обрати м’який бавовняний. Іще один варіант – додати зверху об’ємний жакет із вишитим шевроном. Він буде гармонійним із трохи задовгими рукавами блузи.
  3. Прозора блуза додає настрою легкості. Вона невагома й повітряна, а тому буде дуже виразною з контрастною фактурою. Спробуй одягти її з просторими літніми шортами – вони виконані з льону й бавовни. Обирай шорти улюбленого кольору. А під блузу обирай м’який топ, аби було зручно впродовж спекотного дня. Сюди пасуватимуть білі кеди й улюблені срібні прикраси з орнаментами.

Купити жіночі блузки можна одразу тут, на byme.ua – обирай улюблену, аби закохувати з нами світ в українське. Або ж заходь поміряти й купити блузу до нашого шоуруму. Чекаємо тебе тут: Київ, вулиця Хрещатик, 46. byMe – місце для твоїх сенсів і твого комфорту.