Закохуйся в орнаменти коників на нашій джинсівці

Обожнюємо верхній одяг за те, що він здатен закохати в образ із першого погляду. Бо спершу ми помічаємо більш видимі частини образу, а вже потім – деталі. Жіночий верхній одяг від byMe – про базовість і деталі, що мають значення. Прагнемо, аби наші речі закохували в українське. Тому кожна колекція покликала закохувати українців і світ в українське. На речах залишаємо вишиті або вигравіювані орнаменти з традиційних вишитих сорочок або предметів побуту українців. В орнаментах збережені цінності наших предків, їхні вірування, хвилювання й радості. А для нас це можливість дізнаватися нашу історію, культуру, традиції й ділитися ними зі світом. Бренд одягу byMe – для тебе, якщо хочеш розділити з нами спільну місію закохувати в українське. А купити верхній одяг для жінок можна тут або в нашому шоурумі – далі розповімо детально.

жіноча джинсова куртка купити від бай мі

 

Джинсівка з кониками – про цінності, що завжди поряд

 

Джинсівка належить до колекції «з а к о х у в а т и» й покликана закохати в українські орнаменти. Ззаду на куртці знайдеш вишитих коників – цей орнамент був поширений ще за часів козацтва. Козаки завжди були близькими зі своїми кіньми-друзями, тому коників найчастіше вишивали на чоловічому одязі. Джинсова куртка має орнамент із підризника з Чернігівщини XVIII століття.

Джинсівка жіноча:

Простора й вільного крою – пасуватиме для невимушених весняних і літніх образів.
Має великі об’ємні кишені й необроблені краї – додасть образу настрою бешкетності.
А на рукаві залишили бірку-нагадування з головним словом колекції, аби пам’ятати закохувати в українське разом із нами.

Аби купити джинсову куртку, переходь у розділ «Верхній одяг», обирай свій розмір, залишай дані, сплачуй – залишається чекати пакуночок зі своїми речами вдома чи на вказаному поштовому відділенні.

А далі розповідаємо, як стилізувати курточку з речами byMe.

 купити джинсову куртку byme

 

Жіноча джинсова куртка – обираємо низ до образу

 

Жіноча джинсова куртка пасуватиме і до стриманих за настроєм, і до грайливих чи зухвалих образів. Обирай той, що близький тобі:

  1. З велосипедками. У літній колекції є велосипедки довгі й короткі – до куртки пасуватимуть і ті, і ті, тому обирай за зростом чи вподобанням. Взувай зручні кеди, додавай улюблені прикраси й сумку – і комфортний образ на щодень готовий.
  2. З легінсами з розрізами. Легінси мають розрізи внизу, тому гарно відкривають ніжку й взуття. Обирай туфлі з орнаментом коника, як і на куртці, аби підкреслити змістовність образу.
  3. З прямими штанами. З класичними штанами образ буде більш стриманий – обирай для дня в офісі чи робочої зустрічі.

Жіночу джинсову куртку купити можна тут, на byme.ua. Або ж завітай до нашого шоуруму в Києві на Хрещатику, 46 – можна познайомитися з новинками й поміряти вподобані речі.