Закохуйся в кардигани з весняної колекції

Весна спонукає до нового. До нових вражень, цілей, зустрічей і подорожей. Це час оновлення й змін, що надихають. Для нас весна – це можливість ділитися новими сенсами. Шукати їх зі щирої цікавості, заглиблюватися в історії й розповідати їх світу. Наша історія цієї весни – про орнаменти. Якщо головна місія byMe – закохувати українців в українське, то місія колекції [28] – закохувати в українські орнаменти. Одяг byMe завжди був про важливі значення. Та ця весна особлива, як і значення, що вкладаємо в речі. Орнаменти – це можливість доторкнутися до історії й відчути її сьогодні, знайти її вияв і актуалізувати. Тому 28-а колекція знайомить світ з українськими орнаментами.

кардигани жіночі byme

 

Кардигани жіночі від byMe – про сенси в деталях

 

Обидва кардигани жіночі з весняної колекції мають орнаменти, взяті з традиційних вишитих сорочок і предметів побуту українців і українок. Ми познайомилися з цими орнаментами з видання Олени Пчілки «Український народний орнамент» 1876 року. Авторка досліджувала орнаментику й зібрала в цій книзі орнаменти Волині.

Кардиган короткий має шеврони – це такі незамкнені трикутники. Трикутник кутом уверх означає жіноче начало, а вниз – чоловіче. Усередині кутиків побачиш квадрати. Вони символізують досконалість і гармонію. Ці жіночі кардигани пропонуємо коричневого, кремового й рожевого кольорів. Вони в’язані, вкорочені й обов’язково мають на рукаві бірку-нагадування «з а к о х у в а т и». Купити жіночий кардиган із такою біркою означає розділити з нами місію закохувати в українське.
Трикотажний кардиган має орнаменти, вигравіювані на ґудзиках. На них знайдеш ромб з крапкою всередині – це надважливий український орнамент. Він символізує всіяне поле й означає родючість і добробут. Ці кардигани жіночі купити можна таких кольорів: чорний, бежевий, глибокий зелений і блакитний. Вони приємно облягають тіло й мають комірець. Обирай кардиган жіночий, аби створювати деталями настрій образу.
 

Як купити кардиган від byMe?

 

Купити жіночий кардиган баймі

Аби купити кардиган, пропонуємо такі варіанти:

Онлайн. Скористайся сайтом byme.ua або заходь до нашого інстаграму – там знайдеш більше світлин з одягом. На сайті достатньо вибрати потрібний розмір, вказати свої дані й чекати пакуночок з обраними речами.
Офлайн. Завітай до шоуруму на Хрещатик, 46 – знайомся з новинками, міряй і обирай те, що закохало. Або чекай кур’єра вдома – він привезе до 5 речей і почекає, доки приміряєш і обереш потрібне.

До кожного замовлення отримаєш анкету для повернення – на випадок, якщо помилишся з розміром. Обирай сміливо й закохуй в українське натхненно!