Закохуй в українське в зручних лонгслівах byMe

Український виробник byMe – про речі, що мають значення. Ми віримо, що одяг – це не лише про форму, модель чи фасон. Одяг – це про значення, що сховане в барвах, деталях і малюнках. Про мету, що втілено в ньому. Нам важливо вкласти в одяг сенси, що відгукнуться тобі. Як і все в бренді, лонгсліви жіночі створили з важливими сенсами в деталях. Лонгсліви byMe – речі, крізь які закохуємо в українське. 

лонгслів купити в byMe

 

Який лонгслів купити в byMe?

 

Лонгслів. Купити його – твій вибір ділитися цінним. У лонгслівах поєднали комфорт й особливі сенси. Їх створили для будь-якого настрою чи погоди. У byMe обирай лонгсліви в сіточку для твоїх яскравих образів, теплі лонгсліви – для затишних поєднань. А ще обирай лонгсліви з сенсами, що близькі серцю. Їх утілили крізь барви, принти й вишиті орнаменти. Нині в byMe маємо такі футболки з довгим рукавом жіночі:

  1. Затишні лонгсліви з колекції «Закохувати в косівську кераміку». Крізь них прагнемо познайомити з творчістю українських майстрів і майстринь. Косівська мальована кераміка – неоціненна культурна спадщина нашого народу. Тож хочемо ділитися нашим захопленням нею і її творцями. У колекції втілили об’ємний лонгслів у смужку. На ньому вишили косівський глек калач. Створили також затишні лонгсліви з блискавкою. Їх зможеш обрати двох кольорів: бежевого й брунатного. Глеки щойно з печі були бежевими, а брунатний – один з основних кольорів косівського розпису. На лонгслівах залишили косівський глек баньку. У колекції також побачиш лонгсліви-сітка. На одному з них зобразили квіти з косівської вази XIX століття, на іншому – зібрали традиційні косівські глеки: дзбан, баньку, калач і плесканець. Обирай річ, що до душі, орнамент, що закохав. 
  2. Особливі лонгсліви з колекції «Довбуш». У них ділимося історією, що надихає. Олекса Довбуш – лідер опришків, що разом із побратимами боровся за свій край і своїх людей. Речами з колекції прагнемо нагадати, що, як і 300 років тому, боротьба триває. І сьогодні вкотре на кону гідність або забуття. У колекції втілили лонгсліви в сіточку. Один з них зображує зброю опришків. Важливе місце серед неї посідає бартка – зброя-оберіг Олекси Довбуша. Створили також лонгслів із потужними цитатами з фільму. Так пам’ятай про важливе. У колекції знайдеш об’ємний лонгслів з корсетом зі зброї опришків. Ми прагнемо, аби, як бартка оберігала життя Олекси Довбуша, так і речі з колекції стали оберегом для їх власника. Обирай купити лонгслів із колекції «Довбуш» – завжди пам’ятай про цінності, що за них боремося. 

 

Жіночі лонгсліви byMe: з чим поєднувати?

 

 

купити жіночу хустку від byMe

Жіночі лонгсліви byMe стануть цінною деталлю твоїх образів. На byme.ua шукай речі, що ними доповнюй поєднання. Тут зможеш купити лонгслів жіночий, а ще: 

квіточкаштани, 
квіточкаджинси, 
квіточкаспідниці, 
квіточкасукні, 
квіточкасорочки, 
квіточкапіджаки, 
квіточкапальто, 
квіточкабомбери. 

Так створюй зручні й стильні образи з особливими значеннями. У byMe прагнемо, аби ти почувалася комфортно, закохуючи в українське.