З чим поєднувати спідницю-шорти з нової колекції byMe «Скрипниківка»?

Український бренд byMe — це простір, де речі мають значення. Кожна наша колекція покликана знайомити з історіями української культури й мистецтва, персоналіями й цікавими подіями. Кожна наша колекція створена закохувати в українське. 

Нова колекція літнього одягу також втілює цю мету. Вона промовляє любов’ю до рідної мови й закохує в неї. Назва цієї колекції — «Скрипниківка». У ній ми розповідаємо про часи розстріляного відродження — українські 1930. У цей час мовознавці з усіх куточків країни уклали правопис, що поєднував традиційні риси й зберігав справжні особливості української мови. За рік після створення, у 1929, його заборонила совєтська влада. Стерла з пам’яті справжню українську мову. 

купити спідницю жіночу byMe

Крізь нашу колекцію ми закликаємо згадувати й відроджувати, вчитися й говорити справжньою українською мовою щодня. Про це кожна річ із нової колекції. Про це й літні спідниці з неї. 

 

Мініспідниця-шорти з нової колекції: про що вона й з чим поєднувати? 

 

У новій колекції крізь брендовий одяг byMe ми розповідаємо про мову. Про неї розповість і мініспідниця-шорти. 

Гарні спідниці ми створили комфортними й базовими: для всіх твоїх літніх образів. З одного боку ніжні спідниці з воланами, а з іншого — шорти-спідниця, у яких завжди зручно. Крім того, спідниці підйдуть для будь-якої погоди. Створили їх із натуральних бавовни й льону. У колекції ти зможеш купити спідницю жіночу двох барв: молочної й чорної. Обирай свою. 

Про ж розповість спідниця з колекції «Скрипниківка»? На ній ми зобразили цитату з твору Володимира Винниченка, що написаний за правилами «скрипниківки». Сам же вираз звучить так: «Знову павза. Дихання чутніще». За «скрипниківкою» тут написане саме слово «павза». 

Отож, спідниці від виробника byMe з нової колекції якісні, стильні, комфортні й цінні. А з чим їх вдається поєднувати? Далі пропонуємо свої змістовні ідеї:

  • підкреслити сенс колекції й зміст самої спідниці зможеш, поєднавши її з вишитою сорочкою. Молочну спідницю поєднуй із молочної, чорну — з чорною чи навпаки. Головне тут, як поєднуються матеріали й сенси. Сорочка також створена з бавовни й льону. І також ділиться правилами «скрипниківки». На її комірці вишили слова, написані за правописом. 
  • розповісти про мову вдасться ще більше, якщо купити красиву спідницю й поєднати її з чорною об’ємною футболкою. На ній побачиш слово «осоння». Так до совєтських заборон називала «місце під сонцем», 
  • наостанок пропонуємо образ із цікавинкою — це чорний топ-макраме з забороненим словом «навзаході». Воно означає — на заході сонця. 

 

спідниця-шорти купити byMe

Як купити жіночі спідниці з нової колекції? 

 

Жіночі спідниці з колекції «Скрипниківка» вже чекають тебе на byme.ua. Як і стильні й змістовні образи з ними. Де ще тебе чекає твоя нова спідниця-шорти? Купити її зможеш також у нашому шоурумі. Тут приміряй спідницю, формуй образи й купуй одяг, що до душі. Завітай у магазин одягу ™ byMe в Києві за адресою Хрещатик, 46. Тут ми чекаємо тебе щодня з 11:00 до 20:00.