Взуття з нової весняної колекції byMe — свідомість і сміливі моделі

Купити лакові туфлі чи класичні мюлі, базові кеди чи барвисті балетки — такий вибір створює жіноче взуття з колекції «Березіль». І хоч модель доведеться обирати, сміливість і свідомість віднині не мають альтернативи длявзуття byMe. 

 купити взуття жіноче byMe

 

Яке купити взуття жіноче в новій колекції?

 

Цієї весни зможеш купити взуття жіноче, натхненне театром «Березіль». Театр був місцем сміливої творчости й важливих сенсів, тож саме про це взуття для жінок із колекції:

  1. Цієї весни обирай ніжні балетки блакитної барви. Вони зручні, з застібкою посередині. Матеріал: взуттєвий текстиль. 
  2. Натхненні самим театром, лакові балетки створили полум’яно-червоної барви. У них — яскравість і сутність «Березолю». Зовні: лакова штучна шкіра. Усередині: штучна шкіра. 
  3. Балетки із застібкою на кісточці створили двох барв: чорної й молочної. Їх вирізняє не лише трендова форма, а й деталі. На них вишили орнаменти з вистави «Газ» — однієї з найцікавіших і найсміливіших робіт Леся Курбаса й Вадима Меллера. Матеріал: штучна шкіра. 
  4. Чорної барви, мюлі жіночі повертаються з колекції до колекції. У них — елегантність, зручність і класична форма. Проте цього разу, натхненні модерністю театру, додали цікавинку. Мюлі на підборах висотою 10 сантиметрів. Матеріал: штучна шкіра. 
  5. Лофери жіночі лакові захоплюють з першого погляду, як і вистави «Березолю». Лофери яскравого кольорового омбре: від чорного до глибокого червоного. Зовні: лакова штучна шкіра. Усередині: штучна шкіра. 
  6. Прості й стильні, кеди також діляться сенсами вистави «Газ». Зовні: штучні шкіра й замша . Усередині: штучна шкіра. 
  7. Купити лакові туфлі жіночі — розділити наше захоплення самим театром. Зовні: лакова штучна шкіра. Усередині: штучна шкіра. 
  8. Клоги — про зручність і стиль. Зовні: штучна замша. Усередині: штучна шкіра. 

На багатьох моделях залишили вишивку зі сміливої вистави, інші — незвичні формою. Крім усього цього, театр «Березіль» спонукав нас і на сміливі рішення. 

 

Взуття зі штучної шкіри: свідомість у світі моди 

 

Взуття зі штучної шкіри  byMe

Взуття зі штучної шкіри — новий, проте надважливий крок для бренду byMe. Ми вже давно обираємо свідомість, коли йдеться про сенси. У byMe речі мають значення й діляться цінним. Таким чином ми зробили крок до свідомого вибору й покупки. Сьогодні ми обираємо йти далі — робимо крок до свідомого виробництва. Саме тому сьогодні в byMeкупити взуття зі штучної шкіри — єдиний варіант, а не альтернатива, як це було раніше. Нині ми відмовилися від натурального хутра й шкіра. До цього закликаємо й тебе. Жіноче взуття зі штучної шкіри:

тезастійке до ушкоджень, 
тезапропускає повітря, 
тезаетичне до світу навколо. 

А ще воно має всі важливі й улюблені риси взуття byMe:

тезазручність, 
тезаякість, 
тезатехнологію м’якої устілки. 

Сама ж штучна шкіра особлива й відрізняється від замінника тим, що має 2 шари, властивість кожного з яких — пропускати повітря. Купити взуття для жінок цієї весни зможеш на byme.ua чи в шоурумі. Завітай на примірку взуття зі штучної шкіри для жінок. Чекаємо тебе щодня з 11:00 до 20:00 за адресою Хрещатик, 46.