Вишиті сорочки з оновленими принтами – обирай речі із сенсом

Бренд одягу byMe – про сенси, якими ділишся через речі. Це комфорт і безпека, які найважливіші, коли річ контактує з тілом і впливає на настрій. Це розуміння цінностей і можливість ділитися зі світом важливими ідеями, мріями й значеннями. byMe – це речі, що закохують в українське. Мріємо, аби спершу річ закохала тебе, а ти вже закохувала нею світ. Нам важливо, щоб кожна нова сезонна чи ідейна колекція розповідала про цінне. Цього разу обрали знайомити з косівською керамікою. Колись перші майстри й майстрині вивели орнаменти, хвилі й символи, що злилися в малюнок. Ті малюнки стали особливими. Їх почали впізнавати: усі знали, що це – кераміка Косова. Сьогодні ж це нематеріальна культурна спадщина людства, мистецтво, цінність якого визнана світом. Саме тому хочемо, аби українки й українці зі щирої цікавості дізнавалися про українську культуру й косівську кераміку зокрема. Сьогодні розповідаємо про жіночі сорочки вишиванки. Хочемо, аби сучасні вишиті сорочки мали особливі сенси, заряджені українськими традиціями. У розділі «Сорочки» можеш подивитися доступні моделі й купити вишиту сорочку жіночу, що має значення.

купити вишиту сорочку жіночу баймі

 

Сорочки з вишивкою: особливі значення

 

Сорочки з вишивкою – головна річ колекції «Закохувати в косівську кераміку». Саме в ній зібрали всі сенси, якими хочемо поділитися цією колекцією. 

Сенси, які має сорочка вишиванка:

квіточкаЕлементи із сучасної косівської кераміки. Хочемо показати світу, що косівська кераміка – це і сучасне мистецтво. Косівські майстри й майстрині досі продовжують створювати особливі вироби, зберігаючи традиції й створюючи нові. Жіноча сорочка має фрагменти із сучасних виробів: стилізований олень із плесканця Михайла Трушика і сам плесканець. Це виріб 2006 року. 
квіточкаЕлементи з виробів XIX століття. Вишили на сорочці фрагменти з давніх виробів, аби познайомити з традиціями створення косівської кераміки. Серед вишивок знайдеш рибу й сонечко з кахлів, будиночок із тарілі й різні варіації квітів із вази. Усі ці вироби датовані XIX століттям.
квіточкаОсобливими є фрагменти синього кольору. Обрали зобразити їх такими як знак протесту радянській забороні розписувати кераміку синіми відтінками: разом із жовтим їх вважали націоналістичними. 
квіточкаКупити вишиту жіночу сорочку можна в подвійних розмірах: XXS-XS, S-M, L-XL, XXL. Хочемо, щоб кожна знайшла комфортний для себе. Також важливо, що сорочка виконана зі 100% бавовни й буде зручна для будь-якого сезону.

сорочки byMe

А як основу для базових образів можна подивитися сорочки byMe з колекції «Закохувати в косівську кераміку». Це бавовняні сорочки жіночі, що мають особливу бірку на рукаві – на ній вишитий косівський глек. Створили їх чорного й коричневого кольорів, аби додавати в щоденні образи – пасуватимуть до осіннього настрою.

 

Як купити жіночу сорочку?

 

Купити жіночу сорочку будь-якої моделі можна одразу на сайті. Заходь у розділ «Сорочки», аби подивитися всі варіанти з актуальних колекцій і обрати свою. Або ж завітай до нашого шоуруму в Києві, щоб поміряти вподобані речі й забрати улюблені додому.