Вишиті сорочки з колекції «Березіль» – ділитися мистецтвом українського театру

Жіноча сорочка – це річ поза часом у гардеробі кожної. Вишита сорочка – річ на всі часи в гардеробі українців. Спираючись на це, у кожній колекції byMe втілюємо сорочки жіночі. Крізь деталі, форми й орнаменти закладаємо в них нові цінні сенси. Ми віримо, що купити вишиту сорочку, базову чи вишиванку, – дати собі змогу ділитися сенсами в будь-яких поєднаннях і за будь-яких обставин. Саме тому, переосмислюємо автентичні сорочки, аби оновлена автентична вишита сорочка пасувала саме до твого гардероба.

Оригінальні вишиванки жіночі byMe

 

Які оригінальні вишиванки жіночі втілили в колекції «Березіль»?

 

Оригінальні вишиванки жіночі втілили й у новій весняній колекції. Її присвятили «Березолю» – модерному українському театру. Театр «Березіль» був про сміливість і творчість у кожному поруху, подиху, у кожній барві й слові, на сцені й за лаштунками. Це особистості й те, у що вони вірили, чим жили й творили. Сорочки жіночі з нової колекції саме про це.

тезаКласична сорочка натхненна режисером театру Лесем Курбасом. Лесь Курбас був творцем, натхненником, головним експериментатором і режисером «Березолю». Саме він прагнув створити новітній український театр. Саме він зібрав для себе найкращих діячів театральної сцени, аби досягти цієї мети. Захоплені його роботами, особистістю й ідеями, ми прагнули, аби кожна мала змогу ділитися силою духу Леся Курбаса. На блакитній об’ємній сорочці залишили вишивку. Її взяли з вишиванки самого Курбаса. Купити цю, здавалося б, звичайну сорочку – купити вишиванку генія театру. Особливою дрібничкою є також молочний комірець. Він передає настрій театру й сучасні модні тенденції.
тезаВишита сорочка натхненна самим театром. На ній вишили елементи з декорацій і костюмів до вистав «Газ» і «Мікадо». Усі вони створені незмінним художником «Березолю» Вадимом Меллером. Саме він майстерно, як ніхто інший, утілював задуми Курбаса в життя. Ми впевнені: театр – це Вадим Меллер. Тож перенесли його ескізи й баченні на жіночі сорочки. Купити їх – нести у світ геній одного з найкращих українських художників театральної сцени.

Сорочки жіночі з колекції створили класичних форм, аби тобі вдалося поєднати їх з улюбленими речами. При цьому кожна з них ділиться зі світ надцінними ідеями – історією сміливого українського мистецтва.

 

Чому варто купити жіночу сорочку з колекції «Березіль»?

 

купити жіночу сорочку Баймі

Купити жіночу сорочку з колекції «Березіль» – це обрати сміливий історію, що її розкажеш світові. Український бренд TM byMe – це завжди про історії, що мають бути почутими. І ми щасливі, що саме ти говориш крізь речі byMe. Що саме ти обираєш доносити наші сенси. Сенси, близькі нам і тобі. Купити вишиту сорочку з колекції «Березіль» зможеш:

  1. На сайті й в соціальних мережах бренду. На byme.ua знайдеш усі актуальні пропозиції, розмірну сітку й деталі.
  2. У шоурумі бренду. Тут чекаємо тебе щодня за адресою Хрещатик, 46. Завітай на примірку з 11:00 до 20:00.