Вишита сорочка byMe – підкреслює твою ідентичність

Сорочки українського бренду byMe розповідають про важливе. ™ byMe – місце, де плекають традиції й поділяють цінності. Ми створюємо речі, що мають значення. Речі, покликані закохувати в українське. Вишита сорочка – традиційний елемент українського вбрання. А ще – один із найцінніших атрибутів нашої спадщини й культури. Вишита сорочка розповідає про важливе, зберігає сенси, плекає серце й зігріває душу. У її орнаментах закладена наша ідентичність. Вишита сорочка жіноча від byMe – створена закохувати в рідне. У ній утілили близьке серцю. Нею – нагадуємо про важливе. Обирай жіночі вишиті сорочки від byMe, аби підкреслювати свою ідентичність. 

вишита сорочка жіноча купити byme

 

Жіночі вишиті сорочки byMe: особливі сенси 

 

Сучасні вишиті сорочки byMe – твоя можливість зберігати традиції. Ми прагнемо, аби ти почувалася впевненою та стильною, розповідаючи про українське. Саме тому створили вишиту сорочку, що не лише познайомить із традиціями, а й чудово підійде до всіх твоїх образів. Бренд одягу byMe – про переосмислення минулого. Вишита сорочка може стати твоїм вибором на щодень чи для особливої події. З нею зможеш ділитися зі світом особливими сенсами. Вишита сорочка жіноча від byMe натхненна косівською мальованою керамікою. Косівська кераміка – важлива частина культурної спадщини нашого народу. Прагнемо, аби українці й українки дізналися про неї більше. Далі розкажемо, які орнаменти й символи з виробів косівських майстрів і майстринь зобразили на вишитій сорочці: 

  1. Плесканець. На плечі вишили плесканець – глечик плескатої форми. Його автор – сучасний майстер Михайло Трушик. 
  2. Олень. Спереду зобразили стилізованого оленя – малюнок з уже згаданого плесканця Михайла Трушика. 
  3. Квіти. На сорочці знайдеш різні квіточки. Усі вони взяті з косівської вази XIX століття. 
  4. Сонечко. Ззаду вишили сонечко – частинку орнаменту з кахлі XIX століття. На ній зображено орача посеред осяяного сонцем поля. 
  5. Риба. Вишили рибку з кахлі українських майстрів. 
  6. Будинок. Ззаду ліворуч – навпроти серця – зобразили будинок з тарелі XIX століття. Хочемо нагадати про рідну домівку.

Український бренд byMe – плекаймо традиції разом. 

брендові сорочки купити  by me

 

Які жіночі сорочки купити в byMe?

 

Жіночі сорочки byMe створені закохувати. Якщо до душі вишиванка – купити її зможеш на нашому сайті. Тут знайомся ближче з колекціями й ідеями. Дізнайся більше про сенси, що їх несе в собі вишити сорочка жіноча. Купити річ та оформити замовлення з радістю допоможуть менеджерки. Купити сорочку вдасться й у нашому шоурумі. Тут також знайдеш теплі сорочки. Створені закохувати в затишок і тепло, вони стануть чудовим доповненням осіннього гардероба. Виконані двох кольорів: коричневого й чорного. Придивися до деталей: 

квіточкана рукаві знайдеш бірку-нагадування «з а к о х у в а т и», аби ти завжди пам’ятала про нашу спільну місію;
квіточкана ґудзиках вигравіювали різні види глечиків, що їх розписували косівські майстри й майстрині. Обирай сорочку й дізнавайся, який глек обере тебе. 

Брендові сорочки купити зможеш також у наших соціальних мережах. Чекаємо тебе в інстаграмі, телеграмі й у фейсбуці.