Відчувати волю в усіх її проявах у жіночому одязі byMe. Закохуємо в українське

Коли йдеться про одяг, ми не стільки оцінюємо закладений у нього сенс, скільки його якість і надійність. І це природно – сприймати одяг насамперед як інструмент, додаткову матеріальну функцію. Та не можна заперечити вплив одягу на наш емоційний стан. А це вже не про матеріальність. Ми щиро віримо, що одяг має значення. Має значення те, як ти почуваєшся в одязі і який меседж та чи та річ передає світу.

Створюючи TM byMe, ми прагнули, аби наш одяг розкривав свою власницю – не змінював, а саме дозволяв би їй почуватися так, як вона того бажає. У цьому – свобода дій, думок і мрій. Коли одяг, замість бути тягарем, дарує відчуття волі.

Ми переконані, жіночий одяг – це обов’язково воля. Воля обрати бажане, воля в рухах і емоціях, воля ділитися зі світом собою через одяг зокрема.

 

Український бренд одягу byMe

 

Жіночий брендовий одяг, у якому почуваєшся вільно – насамперед про комфорт. Він не сковує рухів, не нагадує про себе впродовж дня якоюсь незручністю, не шкодить тілу. Це одяг, у якому впевнено – ти відчуваєш цю впевненість внутрішньо й помічаєш її в очах перехожих, які зупиняють на тобі погляд. Аби такий жіночий одяг купити, не достатньо оцінити якість тканини й спосіб шиття – цей одяг відчуваєш своїм або не своїм. Важливим чи й вирішальним є сенсове наповнення речей. Український бренд одягу byMe – про речі, що закохують українців в українське.

 

Одяг жіночий byMe – щоб закохувати

 

Нам важливо репрезентувати жіночий одяг українського виробництва, як одяг, що закохує. byMe одяг закохує в Україну: наші традиції й культуру, символи й світобачення. А насамперед – у силу бути вільними. Прагнемо, аби цю силу відчували кожен українець і кожна українка – так ми ділитимемося своєю силою зі світом. Тому одяг жіночий від byMe закохує українців в українське.

Український виробник жіночого одягу byMe

Колекція «з а к о х у в а т и»:

Створена, щоб закохувати в українські символи, кольори, орнаменти. Вона знайомить світ і нагадує українцям про те важливе й цінне, що нас об’єднує.
У колекції зібрали одяг, взуття, аксесуари й прикраси – кожна річ закохує у щось по-своєму – жовто-синій лонгслів у кольори сміливості, каблучка «Берегиня» в надважливий український орнамент, жилетка з каштанами в рідний Київ. Аби переглянути всі товари з колекції, вибрати свої й купити жіночий одяг від виробника – заходь у розділ «Pre-Spring» на byme.ua.
Особливість колекції – бірки-нагадування «з а к о х у в а т и» на одязі й взутті, аби пам’ятати про головне й закохувати світ в українське.

>Поміряти й купити жіночий одяг із колекції «з а к о х у в а т и» можна і в нашому шоурумі в Києві – заходь по речі, що закохують.

 

Одяг купити від byMe – способи й місця

 

Український виробник жіночого одягу byMe – це онлайн-магазин і живий простір у Києві. Обирай зручний для себе варіант:

Брендовий одяг для жінок і чоловіків, взуття, аксесуари й товари для дому можна замовити одразу тут, на сайті. Для цього обери потрібну річ і створи замовлення за підказками на екрані. Коли будуть запитання чи виникають труднощі, звертайся – вирішимо це!
Одяг купити можна на нашій сторінці в інстаграмі – замовляй у директі.
Якщо хочеш спершу поміряти речі, завітай до шоуруму на Хрещатик, 46 – заходь за новими речами й сонячним настроєм. Або ж замовляй доставлення кур’єром у Києві – він зачекає, доки поміряєш речі в себе вдома й обереш ті, що закохали.

Обирай серцем і закохуй щиро!