Відчувай сенси й комфорт у штанах byMe

Український бренд одягу byMe – це простір для щирого й комфортного знайомства з українським. Тут ти знайдеш сенси, що відгукуються, і речі, що закохують. Хочемо, аби світ дізнався про українське натхненно. Так, аби хотілося ділитися цим з усіма. А для українців і українок прагнемо створити речі, що нагадуватимуть нам, хто ми є і що цінного маємо. Тому визначили головну місію – закохувати в українське. Ми закохуємо деталями, що мають значення. Їх знайдеш на кожній речі: інколи – це ледь помітна бірка, інколи – вишитий орнамент, а інколи – колір, вибраний невипадково. Щоразу для колекції обираємо певну тематику, із якою хочемо познайомити близько. Цього разу обрали закохувати в косівську кераміку. Цінуємо можливість розповідати світу про особливості української культури. Сьогодні розповімо більше про актуальні моделі штанів: трикотажні штани, класичні, особливі. Знайомся, обирай, закохуйся.

купити жіночі штани  Byme

 

Легкі жіночі штани: способи носити

 

Легкі жіночі штани – це вже половина успіху для затишного образу. Особливо осіннього. Коли хочеш затишку в рухах і настрої. Тому для осінньої колекції обрали модель класичних штанів. Це жіночі штани, особливі деталями:

квіточкаГоловна особливість цієї моделі – вишиті глеки на поясі. Штани належать до колекції «Закохувати в косівську кераміку», тому обрали вишити різні форми косівських глечиків: калач, дзбан і плесканець. Кожен із них особливий формою й застосуванням: хочемо, аби українці й українки цікавилися особливостями своєї культури. 
квіточкаЦі штани українського бренда виконані двох кольорів: базового сірого й особливого синього. Синій колір – невипадковий у колекції. Головні кольори косівської кераміки – це брунатний, зелений і жовтий. Та рідко додавали ще синій чи блакитний. Згодом радянська влада заборонила розписувати вироби синіми відтінками: разом із жовтим їх вважали виявом націоналізму. Тому синій колір у колекції – наш протест і спосіб привернути увагу до чесної історії. 
квіточкаЦі штани, як і всі інші моделі byMe, мають 3 довжини: petite, middle, long. До кожного розміру від XXS до XXL створюємо ці довжини, аби ти точно знайшла собі за зростом чи просто за вподобанням. 
квіточкаДля всіх штанів створюємо анатомічний пояс: він повторює вигини фігури, тому підкреслює особливості різних фігур, водночас не перетискаючи й не залишаючи слідів на шкірі. 

Якщо шукаєш штани трикотажні жіночі, заглянь до розділу «SALE» – там знайдеш ці та інші моделі з минулих колекцій, що зараз зі знижкою. Купити трикотажні штани жіночі можна й в розділі «Штани». 

 

Де купити жіночі штани?

 

купити жіночі брюки баймі

Купити жіночі штани будь-якої моделі можна в нашому шоурумі на Хрещатику, 46. Будемо тішитися, якщо зайдеш до простору byMe познайомитися з новинками й поміряти вподобані речі. А онлайн замовити жіночі штани можна одразу на byme.ua – тут знайдеш моделі з усіх актуальних колекцій і товари зі знижками. До речі! Якщо твого розміру зараз немає, замовляй потрібну річ наперед – за очікування ми додаємо -5% знижки до твоєї особистої.

™ byMe – для тебе, якщо хочеш закохувати в українське щиро й назавжди.