Весняні лонгсліви byMe для твого настрою. Закохуємо в легкість

Весна – час чуттєвості до природи, внутрішньої легкості й бажання носити цю легкість на собі. Любимо весну за те, що надихає створювати ніжні, грайливі, насичені й живі образи. Весняні образи – це витончені тканини, дрібні деталі, яскраві акценти, легкість рухів і відчуття, що зливаєшся зі щойно розквітлими деревами. Та водночас – це не про одноманітність. Весняні образи можуть бути зухвалими, стриманими, розкутими чи впевненими. Головне – відчути свій настрій. А далі відчути, які речі цьому настрою пасують. Аби твоя весна була різною, підготували лонгсліви жіночі, що закохують у весну. Вони належать до колекції «з а к о х у в а т и» – аби подивитися всі моделі й купити лонгслів, переходь до розділу «Лонгсліви».

 

Лонгсліви byMe – про впевнену легкість

 

лонгсліви жіночі від виробника Баймі

Упевненість – це коли легко бути собою. Весняні лонгсліви byMe про таку легкість. Надихають оживати разом із весною. Тому для лонгслівів обрали ніжні пастельні й насичені кольори. Адже весна про ніжність і насиченість почуттів одночасно.

Обирай свій:

Лонгслів жіночий із фактурної тканини – невагомий, м’який, із довгим рукавом і біркою «з а к о х у в а т и». Його створили ніжних пастельних відтінків і класичного чорного – обирай за настроєм. Ці лонгсліви пасують до мініспідниць, об’ємних жакетів, пухнастих босоніжок і яскравих акцентів. Збирай образ для своєї весни.
Текстурний лонгслів – приємний на дотик, зі швами назовні і знімним комірцем. Обирай свій серед пастельних тонів і насичених кольорів. Ці лонгсліви пасують до грайливого настрою, туфлів-сіточки й виразних чорних штанів – аби твоя весна була різною.

Той чи той лонгслів купити можна одразу на сайті – обирай свій розмір і колір і закохуй у свою весну.

 

Купити лонгслів жіночий від byMe: способи й місця

 

Бренд одягу byMe – про можливість закохатися в українське щиро й назавжди. Нам важливо, аби ти закохувалася й закохувала в українські кольори, символи й орнаменти зі щирої цікавості. Тому турбуємося, аби кожна річ була про якість і комфорт. Аби купити лонгслів жіночий «з а к о х у в а т и», скористайся онлайн-магазином чи живим простором у Києві:

замовляй на сайті byme.ua, обравши свій розмір і колір – на екрані будуть підказки;
заходь у шоурум на Хрещатик, 46 – допоможемо вибрати потрібні речі й скласти повноцінні образи;
гортай інстаграм-каталог і замовляй у директі – менеджерки проконсультують щодо розмірів і моделей;
замовляй речі кур’єром у Києві – він почекає, доки поміряєш речі вдома й забере ті, що не підійшли.

Обирай речі, що тебе закохали, і розділяй спільну місію з byMe – закохувати українців в українське. Закохуй натхненно!

лонгслів купити від byMe