Весна вже в byMe! Обирай улюблену весняну спідницю

Весна палко очікувана, але не завжди приходить так швидко, як цього бажаєш. У неї свої плани, і похмурість із дощами – теж її настрій. Тому в такі весняні дні можна створювати собі настрій самій. Головне – знати, чого хочеш. Грайливості, свіжості, певності, розкутості, легкості. Речі з весняної колекції byMe створені, щоб весняний настрій завжди був під рукою. У ній зібрали речі з невагомих, напівпрозорих, фактурних тканин, аби відчувати цю невимушену повітряність весни. А важливі деталі на речах нагадають про сенси, якими ділишся зі світом. Наша місія – закохувати в українське. Закохувати зі щирої цікавості й натхненно. Бренд одягу byMe – твоя можливість ділитися зі світом українським, що закохує. Розділяй цю місію з нами. Наприклад, придбавши спідниці жіночі з колекції [28]. Вони – про легкість бути собою. Спідниці жіночі купити можна в розділі «Pre-Spring».

Спідниці жіночі купити byMe

 

Жіночі спідниці byMe – закохуй у свою весну

 

Весняна колекція одягу, взуття й прикрас – про весну, що всередині. Ми прагнули, аби ти відчула весняність насамперед у собі. Текстури, кольори, форми й сенси – те, що робить цю колекцію по-особливому легкою. Вона про внутрішню легкість. Обирай свою весну.

Жіночі спідниці byMe:

Спідниця «гусяча лапка». Цю модель пропонуємо двох кольорів – беж і блакитна. Обидві спіднички міні, мають невеликий розріз на нозі й комфортний пояс. Блакитна спідниця жіноча ідеальна в парі з блакитним фактурним лонгслівом – додай жилетку «Каштани» чи об’ємний жакет для різноманіття. До бежевої спробуй додати ніжний лонгслів із драпіруванням – образ стане динамічнішим. Пухнасті босоніжки доповнять такий образ м’якістю. Цю спідницю купити можна одразу на сайті byme.ua.
Спідниця в клітинку. Ця модель є лише в одному кольорі – жовто-сірому. Мініспідниця теж має розріз, аби додати весняним образам дрібку грайливості. Обирай її на щодень і стилізуй для особливих подій. Для офісу можна поєднати міні з блакитним м’яким лонгслівом зі знімним комірцем і довершити об’ємним чорним чи сірим жакетом. Для більш грайливого образу спробуй поєднати спідницю з легким лонгслівом, а зверху вдягти чорний топ із весняної колекції. Оновлені туфлі-сіточка тут пасуватимуть ідеально.

Заходь до шоуруму, аби створювати свої весняні образи й надихатися весняним настроєм. Допоможемо з розмірами й поділимося усмішками!

 

Купити спідницю byMe – аби ділитися важливим

 

Спідниця «гусяча лапка» баймі

Усі спіднички належать до колекції «з а к о х у в а т и», тому мають таку ж бірку-нагадування. Аби власниця речі завжди пам’ятала про місію, яку з нами розділяє. Купити спідницю byMe означає закохуватися й закохувати в українське.

Обирай те, що закохує. Відкривай свою весну. Ділися цінним зі світом разом з нами.