Весна всередині нас наближає весну України. byMe – одяг, що закохує в українську весну

Весна – щоразу про нові мрії. Знаємо, що ця весна для українців і українок принесла спільну мрію, а значить – і здійснюватимемо її спільно. Бренд одягу byMe завжди був про важливі сенси й про чуттєвість до актуального й цінного. Сьогодні ці важливість і чуттєвість виявляються як ніколи досі. Бо тепер ми об’єднані метою наблизити перемогу України – для цього докладаємо найбільше зусиль. Тому цьогорічну передвесняну колекцію не встигли підготувати вчасно. Праця без звичного електропостачання і в бомбосховищі суттєво скоротила час, аби створювати одяг від виробника. Однак ми не засмучуємося – цінуємо, що досі маємо змогу творити наші речі й першочергово допомагати Україні здобути перемогу. Закохувати українців і українок в українське – теж крок до нашої мрії.

Купити жіночий одяг від Баймі

 

Український бренд одягу byMe – закохуйся натхненно

 

Центральною колекцією byMe є Pre-Spring. У ній зібрали жіночий одяг від виробника, взуття, аксесуари й прикраси. Колекція [перед весною] створена, аби закохувати в українську весну. У весну легкості, оживання й енергії. Український бренд одягу byMe – це насамперед укладені в речі сенси. Головний сенс у речах із pre-spring колекції – закохувати щиро й натхненно. Справжня цінність не в тому, що одяг брендовий, а в тому – як ти себе в ньому почуваєш і чим він ділиться зі світом. Тому жіночий одяг із передвесняної колекції – про легкість бути собою. Хочемо, аби кожна власниця речі з колекції [перед весною] відчула важливість бути різною, але завжди собою.

 У колекції [перед весною]:

Зібрали речі легких і фактурних тканин. Легкість – аби образи були невимушеними, фактурність – аби увиразнити. Невагомі напівпрозорі тканини нагадують теплий весняний вітер. Поєднуй легкі тканини зі щільними, аби образ був рухливий.
Дібрали весняні кольори – ніжні пастельні й насичені яскраві. Адже весна – про ніжність і насиченість чуттів водночас. залишили в колекції й базові класичні відтінки, аби комбінувати потрібні щоденні й особливі образи. Обирай кольори своєї весни й шукай свої поєднання.
Залишили на кожній речі бірку-нагадування «з а к о х у в а т и». Кожна власниця цієї бірки розділяє з нами місію закохувати українців в українське. Та найперше одяг закохає тебе! Аби вибрати й купити одяг, взуття чи аксесуари з передвесняної колекції, обирай потрібний розділ на сайті й замовляй те, що закохує.

Український виробник одягу byMe – місце для того, аби закохуватися в себе й закохувати світ в українське. Тому ще одна особливість колекції «Pre-Spring» – орнаменти. На деяких речах знайдеш орнаменти, взяті з українських традиційних вишитих сорочок. Купити жіночий одяг з орнаментами можна в розділі «Pre-Spring» – обирай речі, наповнені сенсом.

Український брендовий одяг сьогодні – ще одна можливість розповісти світу про наші традиції й цінності. Якщо брендовий одяг byMe закохує тебе, ділися ним зі світом щиро й натхненно!

 

Одяг для жінок від byMe: де і як купити

 

Виробник одягу byMe – про можливість закохуватися в українське щодня й назавжди. Аби знайти нас у Києві й жіночий одяг купити, завітай до шоуруму на Хрещатику, 46.

Якщо шукаєш одяг для жінок онлайн, пропонуємо такі варіанти:

замовляй на сайті byme.ua – обирай потрібну річ і виконуй підказки на екрані;
замовляй на сторінці в інстаграмі – підкажемо в директі про розміри й моделі.

Обирай серцем і закохуйся в українське щиро.