Верхній одяг від byMe – зігріває тебе своїм затишком

Верхній одяг для жінок від byMe закохує в затишок. У новій осінній колекції ми створили верхній одяг жіночий, покликаний дарувати комфорт і зігрівати в прохолодні вечори. Зверни увагу на деталі: на речах знайдеш вишивку, гравіювання й особливі орнаменти. У них утілюємо важливі сенси, розповідаємо про близьке й рідне. Бренд одягу byMe – місце, де закохують в особливе. Обирай верхній жіночий одяг byMe – закохуйся в затишок і цінні сенси. 

купити верхній одяг для жінок byMe

 

Жіночий верхній одяг byMe: комфорт і сенси

 

Жіночий верхній одяг від byMe покликаний дарувати комфорт і тепло. Створений огортати затишком і зігрівати в прохолодні дні й вечори. Верхній одяг для жінок від byMe стане чудовим доповненням твоїх осінніх образів. Обирай моделі, що закохують у затишок і особливі сенси: 

квіточкаКласичний жакет сірого кольору – твій вибір на щодень чи для особливої події. Поєднуй його з усім у гардеробі, щораз створюючи нові цікаві поєднання. На рукаві знайдеш напис «з а к о х у в а т и». У ньому втілили нашу заповітну мрію – закохувати в українське. Щасливі, що ти поділяєш її з нами.
квіточкаСиній жакет у гірчичну клітинку – для твоїх особливих образів. Покликаний розповісти більше про косівську мальовану кераміку – важливу культурну спадщину українців та українок. Ззаду знайдеш шеврон, на якому вишили орнамент із дзбана 1920-1930 років. Його автор – Петро Кошак. Поєднання кольорів жакета також не випадкове. Жовтий був одним з основних кольорів у розписі косівської кераміки. Синій же додавали рідше. Та за правління радянської влади барва зовсім зникла з виробів: у поєднанні з жовтим сприймалася як вияв націоналізму. Створили жакет у цих барвах на знак відродження традиції й боротьби з утисками. 
квіточкаСтьобана жилетка – аби завжди мати з собою частинку Києва – затишного, каштанового, рідного. Виконана з водонепроникної плащової тканини, стане чудовим вибором за будь-яких обставин. На ній вишили каштани – символ нашого рідного Києва. Закохуйся в столицю ще більше з кожним днем у верхньому одязі byMe. 
квіточкаЖіноча куртка Teddy – зігріває своїм затишком. Обирай пухнасту куртку, аби закохуватися в комфорт і сенси: на ній знайдеш волинські орнаменти, узяті з книги про орнаментику Ольги Косач. 
квіточкаЗелене пальто-піджак – для твоїх яскравих образів. Створене в колекції «Закохувати в косівську кераміку», пальто покликане знайомити з важливим. Зелені барви обрані неспроста. Косівські майстри й майстрині традиційно використовували тріаду кольрів: брунатний, жовтий та зелений. У них закохуємо в цій колекції. 

™ byMe – твоє особливе поєднання затишку та цінностей. 

Жіночий верхній одяг byMe: комфорт і сенси Який жіночий верхній одяг купити в byMe?

Закохуй у затишок і сенси з нами, обираючи: 

  • жіночі пальта;
  • жакети;
  • жилетки; 
  • куртки. 
 купити жіноче пальто by me

Купити верхній одяг для жінок зможеш онлайн: на нашому сайті чи в соцмережах. Та в шоурумі за адресою Хрещатик, 46. Чекаємо тебе щодня з 11:00 до 20:00. Обирай: купити жіноче пальто чи жилетку, купити жіночий жакет чи куртку; закохувати в кольори чи орнаменти, символи чи ідеї.