Верхній одяг від byMe зігріє тебе у найлютіші морози

™ byMe — простір, де прагнемо закохувати в українське з першої речі. Саме тому створюємо одяг, взуття й аксесуари, що в них поєднуємо якість і цінні сенси. Ми віримо: речі мають значення. Крізь них можна ділитися важливим. Тож кожна річ від byMe покликана закохувати. Жіночий верхній одяг від byMe закохує в тепло матеріалами, в українські сенси — деталями. 

Жіночий верхній одяг від byMe

 

Верхній одяг від українського виробника: особливості 

 

Верхній одяг від українського виробника byMe — це речі, що розкривають сутність бренду. У них поєднали практичність, комфорт і цінні сенси. Тож у ньому ти — закохаєшся в тепло, а люди навколо — у мотиви косівської кераміки. Верхній жіночий одяг із колекцій «Закохувати в косівську кераміку» та «Глек» – це перенесені на куртки, пальто й бомбери форми, орнаменти й історія косівської мальованої кераміки. Прагнемо розповісти українцям і українкам про культурну спадщину нашого народу, що її цінують у всьому світі. Цієї зими обирай такий верхній теплий одяг українського виробника byMe:

квіточкаПуховик з водонепроникної тканини. Об’ємна зимова куртка чорного кольору. Матеріал зовні захистить від дощу й снігу, а флісова підкладка й утеплювач із синтепуху забезпечать тепло. Пуховик витримує морози до -20°. До того ж це не лише тепла, а й стильна зимова куртка. Спереду залишили шеврон. На ньому вишили кролика із боклажки косівської майстрині Павлини Цвілик. Її ім’я відоме на весь світ, а вироби — знамениті своєю красою. Прагнемо знайомити з творчістю українських митців і мисткинь. До пуховика обирай капюшон із різними орнаментами. На одному — традиційні форми косівських глечиків. Серед них: дзбан, банька, калач і плесканець. На іншому — різні косівські кахлі. Крізь цей орнамент розповідаємо особливу історію побуту Гуцульщини. Саме роздивляючись кахлі на печі дитина вперше пізнає світ. 
квіточкаДовге пальто-пуховик. Його також створили з водонепроникної тканини, з синтепухом і флісовою підкладкою. На ньому побачиш шеврон, натхненний творчістю Павлини Цвілик. Довга тепла куртка жіноча зігріє до -20° й подарує тепло сенсами. 

Український бренд одягу byMe — це речі, що зігріють не лише тіло, а й серце. У ньому почувайся комфортно навіть у найхолодніші дні. У ньому виглядай стильно навіть узимку. Прагнемо, аби ти могла закохувати в українське завжди й усюди зручно для себе. 

 

Як купити верхній жіночий одяг?

 

Купити верхній жіночий одяг від byMe

Купити верхній жіночий одяг від byMe — обрати речі, створені закохувати. Цієї зими закохуємо в косівську кераміку. І ми щасливі, що ти поділяєш це з нами. Вдячні, що поширюєш важливі українські сенси. Тож з верхнім одягом від byMe обирай цінності й тепло. Купити куртку жіночу зможеш:

  1. Онлайн. На byme.ua дізнавайся більше про асортимент, розмірну сітку й актуальні моделі. 
  2. У шоурумі. Купити пальто-пуховик жіноче чи короткий пуховик вдасться й у нашому шоурумі. Ми працюємо щодня з 11:00 до 20:00. Тож чекаємо тебе на примірку в зручний час за адресою Хрещатик 46.