Верхній одяг від byMe – пасуватиме до твоєї осені

™ byMe – простір твоїх сенсів. Ми створюємо речі з особливим значенням, аби ти могла розповідати про цінне. Щасливі, що ти поділяєш нашу мету. Прагнемо закохувати в українське разом. Верхній одяг українського бренду byMe – це затишні пальто, куртки й бомбери, створені для твоєї найтеплішої осені. З ними створюй стильні образи. З ними закохуй у цінне. 

Верхній одяг українського бренду byMe

 

Жіночий верхній одяг byMe: особливості й деталі 

Жіночий верхній одяг від byMe – речі, покликані зігрівати. Їх створили зручними й затишними, аби дарували тепло. А ще – створили особливими. Бренд byMe – про речі, що діляться цінним. Осіння колекція одягу закохує в українське мистецтво. Речі з неї розповідають про косівську мальовану кераміку – важливу культурну спадщину нашого народу. У малюнках косівських майстрів і майстринь відображено історію, побут і традиції Гуцульщини. У колекції «Закохувати в косівську кераміку» ми, виробник одягу byMe, вислювлюємо наше захоплення української культурою. Далі розкажемо більше про верхній одяг із нової колекції. 

квіточкаУ колекції втілили осіннє пальто. Його створили яскравого зеленого кольору для твоїх сміливих поєднань. Цю барву вибрали не випадково. Косівські митці й мисткині працювали в тріаді барв: брунатній, жовтій і зеленій. Тож додали їх у колекцію, аби закохувати в кольори косівської кераміки. Придивися до деталей. На рукаві пальта залишили цінну дрібницю – бірку «з а к о х у в а т и». Так нагадуємо про нашу основну мету – закохувати в українське. Якщо ж до душі базові кольори – обирай сіре пальто з особливою деталлю. Хочемо, аби кожна знайшла річ, що відгукнеться. 
квіточкаЦієї осені в byMe обирай чорний бомбер жіночий. Базовий колір дозволить поєднувати бомбер із будь-яким образом. А ще він привертає увагу до важливих деталей. Попереду залишили шеврон. На ньому побачиш кролика з плесканця Павлини Цвілик. Усередині бомбер теж незвичайний – підкладка має квітчастий принт. Це квіти з косівської вази XIX століття. 
квіточкаУ колекції є й квітчаста куртка-бомбер. Квіти – фрагмент з косівської вази XIX століття. Обирай орнаменти й кольори, що пасуватимуть саме тобі. Куртка має ще одну особливу деталь – на блискавці залишили стрічку з вишитим плесканцем. Пам’ятай про цінне в дрібницях. 

 

Який купити верхній одяг byMe?

Купити верхній одяг byMe – твій вибір ділитися цінним зі світом.

сіре пальто від Баймі

квіточкаОбирай купити пальто зеленого кольору – доповнюй базові образи яскравими сенсами. Чи купити піджак-пальто сірого кольору для особливих поєднань на щодень. 
квіточкаЦієї осені зможеш купити жіночий бомбер у квітчастий орнамент. Створений закохуй в українське сміливо. 
квіточкаАбо ж обирай чорний бомбер з квітчастою підкладкою. Він нагадує, що сенси, створені, перш за все, для тебе. 

Купити верхній одяг від byMe зможеш:

  1. на byme.ua чи в наших соціальних мережах. Тут дізнавайся більше про колекції й сенси. 
  2. у нашому шоурумі за адресою Хрещатик 46. Сюди завітай на примірку. Чекаємо тебе щодня з 11:00 до 20:00.