Важливі орнаменти поруч. Нові жакети byMe, що мають значення

Важливе – завжди в деталях. Це спершу непомітні дрібниці, які насправді мають значення. Такі дрібниці обожнюємо додавати до речей byMe. Це зберігає практичність речі – вона залишається базовою й може пасувати до різних за стилем і настроєм образів. Але водночас має особливість, яка наділяє і саму річ, і весь образ сенсом. Тому на наших речах залишаємо бірки-нагадування з головним словом колекції – «з а к о х у в а т и». Мріємо, аби власниці цієї бірки розділяли з нами головну місію – закохувати українців і світ в українське. Жіночі піджаки в новій колекції – можливість для нас наділити річ важливими сенсами. Зараз ми заглибилися в значення українських орнаментів, тому й на жакетах зобразили декілька з них. Аби подивитися всі моделі детально й купити жіночий піджак, переходь до розділу «Піджаки». А далі – про орнаменти, що на них зображені.

купити жіночий піджак byme

 

Жакет жіночий від byMe – деталі й особливості

 

Жакет жіночий від byMe – можливість познайомитися зі своєю культурою трошки глибше. Орнаменти – це насамперед цінності наших предків, їхні вірування й бажання. Тим і цінні жіночі жакети з нової колекції.

Жакети byMe:

Об’ємний піджак жіночий. Цю модель пропонуємо двох кольорів – чорного й сірого. Обидва жакети просторі, мають широкі рукави. На одному рукаві залишили бірку «з а к о х у в а т и», а ззаду – шеврон з українськими орнаментами. Один – із дубовим листям. Це символ чоловічого начала, а ще – безсмертя й стійкості. Його найчастіше зображали на чоловічому одязі. Іще один шеврон має орнамент ромба з крапкою всередині. Ромб символізує поле, а крапка – насіння. Всіяне поле наші предки-землероби вважали символом добробуту й родючості.
Купити жіночий піджак можна й іншої моделі. Це вкорочені жакети, які можна поєднати зі спідницями з ідентичної тканини – якщо хочеш вдягати разом. Такі жакети є блакитного й бежевого кольорів, як і спідниці. На рукаві теж залишили бірку-нагадування з головним словом колекції, а ззаду – вишитий орнамент пташок. Їх найчастіше зображали на рушниках, особливо весільних. Наприклад, лелеки символізували міцність сім’ї, а павичі – парубочу й дівочу красу. Півник був символом пробудженої від сну землі, а орел – перемоги й мужності. На жакетах орнамент із рушників Чернігівщини кінця XIX – початку XX століття.

жіночий піджак купити баймі

Обирай той, що закохав – ділися зі світом цінним.

 

Де купити піджак жіночий від byMe?

 

Купити піджак жіночий можна одразу тут, на byme.ua – створюй замовлення на сайті й чекай свій пакуночок. Або ж купити жакети жіночі можна в нашому шоурумі в Києві – він на Хрещатику, 46. Заходь, аби познайомитися з новинками й поміряти вподобані речі. Чекаємо, аби поділитися з тобою сонячним настроєм!