Унікальні жіночі сороки, що показують репресовані слова, у новій колекції «Скрипниківка» від byMe

Нині в Україні є дуже багато можливостей купити брендовий одяг від українських виробників. Проте не кожна річ здатна стати справді особливою, а тим паче припасти до серця. Проте ми, бренд одягу з сенсами byMe, упевнені, що такою має бути кожна річ. І саме тому ми натхненно працюємо кожного дня, аби з кожною футболкою, джинсами чи хустинкою закохувати в українське. 

Кожна наша нова колекція одягу — це величезна робота цілої команди: засновників, дослідників, дизайнерів і майстрів. Кожна наша колекція — це частинка української історії, культури чи мистецтва, у яку закохані ми й прагнемо закохати тебе. Закарбувати у твоїй пам’яті. 

Купити сорочку жіночу Баймі

Цього літа ми презентуємо нову колекцію жіночого одягу «Скрипниківка», що промовляє любов’ю до рідної мови. Про це — усі речі з неї, а зокрема й сорочки жіночі. 

 

Вишита сорочка жіноча з нової колекції «Скрипниківка» 

 

У кожній колекції byMe є вишита сорочка жіноча. Для неї ми не обираємо вже знайомий силует чи орнаменти. Ми беремо лише концепцію, ідею того неперервного зв’язку, що його має жіноча сорочка й національна пам’ять народу. Ми прагнемо сповнити її новими сенсами й історіями — забутими чи стертими з пам’яті. 

У колекції «Скрипниківка» ми створили стильні жіночі сорочки. 

  • Вони літні напівпрозорі й об’ємні. З короткими рукавами, аби комфортно було навіть у найбільшу спеку. Купити сорочку жіночу зможеш двох барв: молочної й чорної. А допасувати її вдасться до шортів, спідниць чи навіть плахти. 
  • Сорочки створили з натуральної тканини: у її складі поєднали льон і бавовну. 

Коли ж ідеться про сенси, то про що розкажуть нові брендові сорочки з колекції «Скрипниківка»? 

  • Придивися до їх фігурного комірця, саме на ньому цього разу залишили вишивку. Зобразили слова: инший, клюб, соняшний і ще багато-багато інших. Але до чого вони? 
  • Нова колекція одягу присвячена правопису 1928 року — саме його називають «скрипниківкою». Правопис уклали мовознавці з різних куточків країни й саме в цьому його невимовна цінність: він об’єднував мовні риси всієї України. Звичайно ж, щось таке не могло існувати в СРСР. Тож правопис заборонили, а його творців знищили. 
  • Слова, що їх вишили на комірці сорочки, написані за «скрипниківкою». Особливості правил виділили червоним кольором. Багато з них є частинами й сучасного правопису. Тож ми закликаємо не цуратися, а повертати справжні традиції нашої мови. 

Купити брендовий одяг із колекції «Скрипниківка» — це перш за все про відродження. 

вишита сорочка жіноча byMe

 

Жіноча сорочка з колекції «Скрипниківка»: як купити?

 

Жіноча сорочка, як ніщо інше, утілює сенси колекції «Скрипниківка». Ділиться особливостями мови й закликає зберігати їх. Як купити жіночу сорочку з колекції? 

  • На byme.ua переглядай усі жіночі сорочки. Купити їх зможеш із будь-якої точки світу. 
  • У Києві завітай на примірку до шоуруму byMe. Магазин брендового одягу byMe працює щодня з 11:00 до 20:00 за адресою Хрещатик, 46. Чекаємо тебе!