Улюблені кроп-топи в новій колекції byMe

Бренд одягу byMe – для тебе, якщо хочеш закохуватися й закохувати в українське. Ми обираємо закохувати в українські цінності – традиційні й сучасні. Віримо, що коли знаєш своє минуле, то можеш будувати свідоме сьогодні. Тому щиро цікавимося українською історією, культурою, мовою, традиціями, які прагнемо актуалізувати по-сучасному. Топи з нової колекції – теж про нашу місію закохувати в українське. Обирай, якщо готова закохувати з нами!

жіночі топіки баймі byme

 

Жіночі топи – про настрій літа

 

Жіночі топи – улюбленці літа. Кроп-топ легко стилізувати, а ще топик жіночий – це рятунок від спеки. Тому в літній колекції залишили місце для твоїх улюблених топів.

Топи byMe:

Із невагомої й фактурної тканини – не паритимуть у спеку й візуально додадуть образу динамічності.
Мають особливу деталь ззаду – вишитих пташок. Наші предки часто зображали пташок на рушниках та інших предметах побуту чи одязі. Їх вишивали на гіллі дерева життя – центральному символі української культури, який зародився ще до часів християнства й продовжився потім. На весільних рушниках часто зображали лелек – це символ міцності сім’ї. Нерідко й павичів – вони символізують парубочу й дівочу красу. Півники символізували пробуджену зі сну природу, яку вітає вранішнє сонце. А вишивки орлів стали популярними за часів козацтва й символізували мужність і перемогу.
Виготовлені двох кольорів – чорного й білого, аби було легко стилізувати під будь-який настрій.

Із чим вдягати жіночі топики?

  1. Мініспідниця + об’ємний жакет. Ідеальний образ, коли впродовж дня може змінюватися погода. А ще гнучкий за настроєм, бо пасуватиме і до стриманих, і до розслаблених подій. Обирай до нього улюблені дербі чи взуття з підборами, щоб додати грайливого настрою.
  2. Лосини з розрізом + пухнасті балетки + пухнаста сумочка. Варіант для комфорту на щодень, але водночас образ буде цікавий і змістовний. Довершуй улюбленою хустиною.
  3. Велосипедки + джинсова куртка + білі кеди. Для активного дня, коли має бути максимально комфортно, але водночас із сенсом.
Купити жіночий топ Баймі

Купити топики можна одразу з уподобаними речами – створюй свої образи або спробуй наші варіанти.

 

Як купити кроп-топ?

 

Розповідаємо про всі варіанти, як купити кроп-топ від byMe:

Онлайн-магазин byme.ua. Тут зібрали всі актуальні й доступні речі. Аби кроп-топ купити, переходь до розділу «Топи», обирай улюблений, створюй замовлення, вказуй всі необхідні дані й чекай свій пакуночок вдома чи на вказаному відділенні пошти.
Шоурум. У нашому просторі на Хрещатику, 46 можна першими знайомитися з новинками й міряти вподобані речі. Заходь, аби поміряти й купити топ жіночий.
Вдома. Так! Топ жіночий купити можна взагалі не виходячи з дому. Замовляй до п’яти одиниць речей кур’єром у Києві. Він почекає, доки поміряєш, і залишить речі, які ти обрала. Непотрібні – забере.

Приєднуйся до нашої місії закохувати в українське!