Твої весняні улюблениці. Закохуємо в нові спідниці

Весна – час квітнути. Тому весняна колекція byMe – про ніжність і насиченість, деталі, фактури й легкість. Ця колекція – аби закохувати й закохуватися в українську весну. Додали речі, що мають українські орнаменти, кольори й символи. Тому спіднички жіночі стануть гарною базою для змістовно насичених образів. А ще – додадуть сонячного настрою навіть похмурого дня. Аби подивитися всі моделі й купити спідницю, переходь до розділу «Спідниці» й обирай ту, що закохала. А далі розповімо детально про що і для кого спідниці жіночі від byMe.

спідниці жіночі купити byme

 

Жіночі спідниці byMe – про легкість бути собою

 

Жіночі спідниці – про легкість бути собою. Вони створені, аби підкреслювати твій настрій й дарувати легкість.

Спіднички byMe:

Спідниця SKY. Вона має принт «гусяча лапка» біло-блакитного кольору. Збоку маленький розріз, а ззаду – бірка-нагадуванна «з а к о х у в а т и». Пасує до ніжних весняних образів, але не менш вдало збалансує й зухвалий, контрастний образ.
Спідниця міні BEIGE. Ще одна модель із принтом «гусяча лапка», але вже біло-бежевого кольору. Зберегли такий самий розріз і бірку позаду. Гарна база для щоденних і особливих образів.
Спідничка YELLOW. А ця модель – у сіро-жовту клітинку. Обирай її до насичених образів і грайливого настрою. Розріз і бірка – такі ж, як і в попередніх спідниць.

Усі гарні спідниці можна стилізувати за будь-яким настроєм. Ось декілька варіантів від нас:

  1. Бежева міні + лонгслів з орнаментами + пухнасті балетки + хустинка «Орнаменти». Образ на щодень – зручний і достатньо стриманий, але змістовно довершений. Орнаменти на лонгсліві й хустинці наповнять його ціннісно, а пухнасте взуття зробить особливим.
  2. Блакитна міні + молочний бавовняний топ + блакитний жакет з орнаментом пташок + молочні дербі. Цей образ ідеальний для дня в офісі – і зручний, і зберігає настрій стриманості. Але водночас – ділиться зі світом важливими значеннями.
  3. Спідниця в клітинку + чорний топ + чорний об’ємний жакет + туфлі-сітка + срібні прикраси з орнаментами. А цей образ пасуватиме до вечірньої зустрічі з друзями чи прогулянки містом. Має дрібку зухвалого й бешкетного настрою – обирай, якщо хочеш більше сміливості.

Бренд одягу byMe – аби закохувати в українське щиро й назавжди. Обирай речі, що розповідають світу про цінне. Розділяй з нами місію закохувати світ в українське – разом закохаємо!

купити спідницю баймі

 

Спідницю купити можна онлайн і офлайн

 

Спідницю купити можна на нашому сайті byme.ua. Якщо немає твого розміру – не страшно! Спідниці відкриті до передзамовлення – а за очікування даруємо знижку -5%, яка сумується з твоїми особистими знижками. А якщо зручно завітати до шоуруму – то чекаємо на Хрещатику, 46. Приходь поміряти всі моделі й спідниці жіночі купити – допоможемо з розмірами й кольорами.