Твої особливі образи з топом від byMe

Бренд byMe – це зручність активних днів і важливі сенси, які завжди поряд. Літні речі створені закохувати у цінні деталі. Тому літня колекція – про барви й сенси. Ми хотіли показати своє літо щирим і потрібним. Для цього обрали орнаменти з килимів Поділля – яскраві, барвисті й детальні. А для зручності створювати цілісні образи додали в колекцію базові речі з маленькими, але важливими акцентами. Серед них і літні топи. Заходь до розділу «Топи», аби познайомитися з усіма моделями й купити топ жіночий, який закохав.

кроп топ by me

 

Жіночі топики – деталі й сенси

 

Жіночі топики з літньої колекції – про комфорт у кожному русі й деталі, що діляться сенсами. Обирай той, що закохав у своє значення. А ще! Топи літні – це чудова нагода пограти з поєднаннями й кольорами. Створюй свої образи сміливо, а ми поділимося своїми вподобаннями.

Рожевий кроп-топ. На ньому залишили бірку з вишитим коником – це фрагмент орнаменту з підризника XVIII століття села Гирине Глухівського повіту. Обожнюємо поєднувати рожевий топ із синіми бермудами – це небанальне поєднання кольорів, а ще шорти увиразнюють лінію талії, яку відкриває топ.
Молочний топ під костюм. Саме цю модель часто поєднуємо з літніми костюмами шорти + сорочка. Вони мають вишиті орнаменти з килимів Поділля. А на молочному топі – вишитий фрагмент орнаменту з рушника 1886 року села Рудка, що на Чернігівщині.
Топ синього кольору. На ньому знайдеш орнамент коника. Спробуй вдягнути топ з джинсовими шортами, які теж мають бірку з вишитим коником – це увиразнить сенси.
Чорний кроп-топ. Ця модель має вишитий орнамент жінки й пасує до виразних міських образів. Поєднуй з легкими літніми шортами улюбленого кольору, а зверху додавай простору блузу на зав’язках молочного кольору – образ вийде контрастним і зручним.
Топ графітового кольору. На ньому знайдеш бірку з орнаментом коника. Спробуй поєднати його з кремовими бермудами, а ще більше підкреслити талію – двостороннім ременем.

Купити жіночий топ будь-якої моделі можна від розміру XXS до XXL – дбаємо, аби кожна знайшла свій літній комфорт.

 

Який топ жіночий купити від byMe?

 

 купити топ жіночий бай мі

Топ жіночий купити можна й інших моделей:

Базові топи з бавовни без жодних жорстких деталей і застібок. Обирай м’який молочний топ або бежевий бралет.
Бавовняні топи під піджак, сорочку чи прозорі блузи й лонгсліви. Вони створені молочного, чорного й графітового кольорів – обирай, що найбільше пасує.
Зефірні топи з невагомої тканини й вишитим фрагментом орнаменту з рукава сорочки на бретелях.

Усі моделі шукай на byme.ua або ж завітай до нашого шоуруму в Києві. Вулиця Хрещатик, 46 – тут можеш знайомитися з новинками й міряти вподобані речі.

Український виробник byMe – для тебе, якщо цінуєш сенси й комфорт.