Твої особливі лонгсліви з нової колекції «Березіль»

TM byMe – це історії, що відгукнулися нам і які нині хочемо передати тобі. Цієї весни такою для нас стала історія «Березолю». Сміливою й творчою, ділимося нею крізь кожну річ у колекції, зокрема й крізь лонгсліви жіночі. Створили їх натхненими театром, а ще – історіями його особистостей. Далі розповідаємо більше про сенси, що їх залишили на лонгслівах.

лонгслів купити byMe

 

Який лонгслів купити в колекції «Березіль»?

 

Який лонгслів купити не обереш в колекції «Березіль» - завжди зможеш ділитися цінним. Історією творчости й боротьби, сміливости й сили, генія, що його не зміг побачити світ. І ми прагнемо змінити це. Ми, бренд одягу з сенсами byMe, прагнемо подарувати світові мить «Березолю».

тезаЛонгсліви-сіточки. Улюблені лонгсліви жіночі в сіточку повторюємо з колекції в колекцію. Цього разу крізь них ділимося нашим безмежним захопленням і любов’ю. Любов’ю до творчости Вадима Меллера. Саме він був незмінним художник «Березолю». Саме ескізи його декорацій зобразили орнаментом на лонгслівах. Геометричні декорації до вистави «Газ» обрали невипадково – вистава викликала гучне обговорення, а задум Курбаса так і лишився відомий лише йому. Це була антиутопія на яке життя СРСР: щасливе чи справжнє?
тезаЛонгслів на одне плече. Яскрава червона барва лонгсліву натхненна самим театром. Тож купити лонгслів жіночий на одне плече – ділитися такими знайомим афішами, завісою й барвами костюмів. А ще – це ділитися філософією режисера театру Леся Курбаса. На рукаві вишили розумного Арлекіна з праці Курбаса «Філософія театру». У нього режисер закладав своє бачення ідеального зв’язку режисера й актора.
тезаЛонгслів зі спущеними плечами. Лонгслів із вирізом – одна з найтрендовіших речей цієї весни. Що ж робить лонгслів byMe особливим? Вишивка фехтувальників на комірці. Нею відсилаємо до новаторського підходу в підготовці акторів і акторок Леся Курбаса. Крім базових занять, усі вони відвідували спеціальні лекції, уроки танців і навіть фехтування.
тезаСмугастий лонгслів. «Гайдамаки» – одна з найуспішніших постановок «Березолю». Ділитися її сенсами зможеш, якщо обереш купити кофту жіночу в блакитну смужку. Поставлена на твір Шевченка, вистава є однією з наймайстерніших. Апогеєм режисерської майстерності Курбаса стали 10 жінок, що читали монолог поета.
тезаПрозорий лонгслів. Напівпрозора кофта – один із головних трендів сезону. Базовий лонглсів жіночий з прозорої тканини привертає увагу й додає настрою.

 

З чми поєднувати жіночі лонгсліви byMe?

 

жіночі лонгсліви byMe

Жіночі лонгсліви – річ, що її носимо чи не щодня. Саме тому, у колекції створили різні жіночі лонгсліви, аби ділитися сенсами «Березолю» було просто й до душі. Поєднуй трендові і яскраві лонгсліви з базовими речами чи з такими ж яскравими. Говори зі світом так, як пасує тобі. Так, як це робили березольці. Для цього в byMe обирай жіночі кофти. Недорого придбати їх зможеш уже зараз – на byme.ua чи в шоурумі бренду за адресою Хрещатик, 46.