Твоя улюблена пара взуття – «дідусеві» босоніжки

Літо – час для творчості. Наше літо насичене барвами, деталями й важливими сенсами. Для літньої колекції ми обрали орнаменти Поділля – їх вишиваємо на речах. Вони пасують літньому настрою, бо кольорові, яскраві й виразні. Обирай жіноче взуття на літо до барвних і змістовних образів! Аби доповнити його комфортом і значеннями. Подивитися всі моделі й купити жіночі босоніжки можеш в розділі «Взуття». Далі дізнаєшся, чим вони особливі і які за настроєм образи можуть доповнити. byMe – про щирість і натхненність закохувати в українське.

Купити жіночі босоніжки баймі

 

Жіночі босоніжки: закохуємо в літні образи

 

Жіночі босоніжки з літньої колекції створені, аби закохувати в комфорт. Прагнемо, аби кожна модель взуття стала твоєю улюбленою.

Літні босоніжки жіночі виконані з натуральної шкіри. А з екошкіри можна замовити наперед – за очікування додаємо знижку -5%.
Босоніжки жіночі мають технологію м’якої устілки – аби впродовж дня ніжкам було комфортно.
Мають ремінці, щоб регулювати для своєї ширини і щоб взуття трималося на нозі.
Створені чорного й бежевого кольорів – обирай для улюблених літніх образів.

Наші варіанти, із чим поєднувати жіноче літнє взуття:

  1. Літні костюми. Вони легкі, кольорові й мають вишиті орнаменти з килимів Поділля. Обирай улюблений колір і доповнюй чорними або бежевими босоніжками – літній образ на щодень готовий. А довершити можна улюбленою хустинкою, яка сховає від спекотного сонечка.
  2. Спідниці сліп + топи «зефірки». Це ще один варіант літніх костюмів – вони пасуватимуть до прогулянки улюбленими місцями й настрою закохувати у витонченість. Створюй грайливі образи й довершуй срібними прикрасами з орнаментами.
  3. Ажурні сукні. Ці сукні пропонуємо міні і максі – обидві виконані з прошви й пасують настрою легкості. Ідеальні з «дідусевими» босоніжками, бо створюють максимально невимушені й зручні образи. Додавай стрічку у волосся «з а к о х у в а т и», аби довершити образ.

Босоніжки жіночі купити можна одразу з вподобаними речами, аби створювати свої образи. Обирай те, що закохало.

Лонгслів жіночий із принтом byMe

 

Де купити жіноче взуття від byMe?

 

Купити жіноче взуття пропонуємо онлайн або офлайн:

Онлайн на сайті byme.ua – тут зібрали речі з усіх актуальних колекцій. Перевіряй моделі й розміри. Якщо твій розмір зараз недоступний, можна замовити його наперед – за очікування даруємо знижку -5%.
Купити жіночі босоніжки можеш спершу помірявши їх у шоурумі. Наш простір знайдеш у Києві, на вулиці Хрещатик, 46. Заходь знайомитися з новинками – обіцяємо поділитися сонячним настроєм.
Іще один варіант – замовити до 5 речей додому кур’єром. Цей формат доступний лише в Києві. Обирай, аби зберегти час.

Український бренд одягу byMe – про твій комфорт і цінні сенси. Закохуй з нами світ в українське.