Твоя історія й історія твого народу – на вишитих елементах одягу від byMe

Бренд одягу byMe – це свідомий вибір говорити про важливе. Створюючи свою першу колекцію, засновники бренду Діма й Аліна одразу знали: вони прагнуть створювати речі, що вирізняються щирістю. Так щирість і до сьогодні залишається тим, що втілюємо крізь брендовий одяг від byMe. А ще – нині крізь нього розповідаємо про близьке рідне. У byMe ми віримо, що речі мають значення. Тож крізь них прагнемо говорити про цінне, доносити важливе, виражати захоплення. І, звичайно, любов. Любов до всього українського. Натхненні цим створюємо одяг з українською символікою. У ньому втілюємо захоплення історією, традиціями й природою України. А ще – її орнаментами, культурою й мистецтвом. Ми щиро прагнемо створювати сучасний одяг з українськими елементами. Для цього плекаємо минуле й переосмислюємо його. Адже віримо, що близьке й рідне актуальне завжди. Український бренд одягу byMe – про щире захоплення всім українським сьогодні й назавжди.

 одяг купити з колекції «Довбуш» у byMe

 

Одяг з українським орнаментом із колекції «Довбуш»: орнаменти й сенси 

Одяг з українським орнаментом із колекції «Довбуш» – речі, що мають особливе значення. Колекцію створили спільно з Film.Ua та Всі.Свої. Натхненням для неї стала пригодницько-історична драма про життя Олекси Довбуша. Ми щиро захоплені історією цієї людини й прагнемо поділитися нею зі світом крізь речі з українською символікою. Олекса Довбуш – лідер руху опришків, а ще – людина з цінностями поза часом. Разом зі своїми побратимами він боровся за свої землі й своїх людей. Одяг з колекції покликаний нагадувати про ідеї на віки. Колекція одягу «Довбуш» – наша свідома відповідь на виклики часу. Вона створена наголошувати на тому, що боротьба все ще триває. І, як і 300 років тому, на кону гідність або забуття. 

 

Який одяг купити з колекції «Довбуш» у byMe?

 

Хочемо розповісти більше про те, який одяг купити вдасться у колекції «Довбуш» від byMe. Речі з колекції – це український сучасний одяг з елементами вишивки, принтами й орнаментами, що не залишать байдужими. Одяг створили для жінок і чоловіків. Прагнемо, аби всі могли ділитися важливим. У колекції побачиш:

купити з колекції «Довбуш» byMe
квіточкажіночі й чоловічі футболки, 
квіточкажіночі й чоловічі лонгсліви, 
квіточкажіночі лонгсліви в сіточку, 
квіточкажіночий светр, 
квіточкачоловічі сорочки, 
квіточкахустинки. 

Кожна річ особлива не лише фасоном, а й цінними сенсами, що втілені в ній. Далі розкажемо більше про орнаменти й деталі, що їх залишили на речах. 

  1. На лонгсліви в сіточку залишили потужні цитати з фільму. Так прагнемо нагадувати про ідеї й цінності, що їх відстоював Олекса і його побратими. 
  2. На речах з колекції втілили зброю опришків – пістоль із порохівницею, бартку й меч. Бартка має особливе значення. Вона була головною зброєю Олекси Довбуша. А ще його оберегом. Прагнемо, аби речі з колекції стали оберегом для їх власника чи власниці. А ще – аби нагадували слова Івана Довбуша: «Я є ґазда. І хто прийде в мою хату, вихаркає свої печінки».
  3. Особливе місце в колекції займає символ «ꙋ» – це кирилична буква «у». Її побачиш у назві фільму «Довбуш». Повторили її староукраїнською й залишили на речах, аби пам’ятати про головну думку фільму: боротьба триває.
  4. Чорногора – домівка Олекси Довбуша. За можливість жити там вільно й гідно він боровся 300 років, як і ми боремося сьогодні за можливість жити на нашій землі. 

 

Купити одяг з українською символікою з колекції «Довбуш» – нагадати, що боротьба триває. 

 

Як купити одяг українського виробника byMe?

Одяг українського виробника byMe купуй у шоурумі за адресою Хрещатик 46. Замовити одяг з цінними сенсами зможеш на byme.ua.