Твій комфорт поряд – доповнюй образ чобітками byMe

Український бренд byMe – про комфорт бути собою. Комфорт речей byMe – наша головна мета. Прагнемо створювати український одяг і взуття, які закохують у якість і зручність. Тому якісне взуття для нас – це можливість почуватися комфортно впродовж цілого дня й знати, що твої ніжки в безпеці. Для цього обираємо матеріали й форми, що не шкодять тілу. А ще – створили свою технологію м’якої устілки, яку використовуємо для всіх моделей взуття. Та крім комфорту, ми прагнемо створювати ще й важливі сенси. Аби взуття від виробника мало значення, важливі для світу. Тому на кожній моделі взуття, як і на одязі, знайдеш змістовні деталі. Також для нас важливо розвиватися: зараз ідемо до того, аби відмовитися від натуральної шкіри й використовувати лише екошкіру. Тому все жіноче шкіряне взуття чорного кольору створюємо з екошкіри за попереднім замовленням. А за очікування додаємо знижку -5% до особистої. Прагнемо, аби купити взуття жіноче з екошкіри було легко й доступно.

жіноче взуття дербі від українського виробника бай мі

 

Осіннє взуття жіноче: оглядаємо нові моделі

 

Осіння колекція присвячена історії й сенсам косівської кераміки. Косівські вироби розповідають історію гуцульщини й знайомлять світ з українським мистецтвом і традиціями. Косівська кераміка є спадком людства, і ми хочемо, аби більше українців і українок знати про косівську мальовану кераміку. Усі взуття з колекції має особливий елемент – вишиту квітку синього кольору. Це фрагмент із косівської мальованої вази XIX століття. Синій колір обрали не випадково. Головні кольори косівської кераміки це брунатний, зелений і жовтий, але рідко додавали синій чи блакитний. Радянська влада заборонила сині відтінки в розписі, бо разом із жовтим їх вважали націоналістичними. Стильні жіночі чоботи з осінньої колекції теж мають цю особливу вишиту квітку. Нехай вона стане символом протесту й нагадуватиме про чесну історію наших предків. Купити жіночі осінні чобітки можна з натуральної шкіри й екошкіри – обирай свій варіант.

 

Осіннє взуття жіноче з колекції «Закохувати в косівську кераміку»:

квіточкатеплі мюлі – мають мотузочок, аби краще закріпити на нозі;
квіточкадербі – оновлена модель із квадратним мисом;
квіточкачелсі – зі знімним ремінцем, на якому залишили головне слово колекції
«з а к о х у в а т и»;
квіточкабалетки – з тоненьким ремінцем, щоб регулювати ширину для своєї ніжки;
квіточкатуфлі – виконані із замші й мають підбори.

 

Обирай свою пару на осінь: на щодень чи для особливої події. А ще в Києві є можливість поміряти взуття й одяг удома: замовляй потрібні речі кур’єром і міряй, щоб точно визначитися. Кур’єр зачекає, доки поміряєш, і забере непотрібні речі.

чорні туфлі з блакитним елементом

 

Де купити жіноче взуття з осінньої колекції?

 

Заходь до нашого шоуруму, щоб поміряти й купити жіноче взуття, яке вподобала на сайті. Допоможемо зібрати потрібний образ і поділимося теплим настроєм. Чекаємо тебе тут: Київ, вулиця Хрещатик, 46. Або ж залишайся на byme.ua – тут одразу можна купити жіночі чоботи чи будь-яку іншу модель взуття з актуальних колекцій. А якщо замовляєш на сайті вперше, врахуємо -10%! Обирай те, що закохало. Виробник byMe – для щирої любові до українського.