Твій базовий топ на щодень від бренда byMe

byMe – про силу закохувати в українське щиро. Наша мета – створювати той одяг, який ти назвеш улюбленим і особливим. Нам важливо, аби речі byMe подобалися тобі візуально й відгукувалися сенсами. А сенси byMe – це українська історія, культура, цінності. Мріємо, аби ти розділяла з нами місію закохувати в українське натхненно й щодня. Тому наші речі нагадують про це деталями. У цих деталях – найцінніші сенси, про які можеш знати тільки ти або ж познайомити з ними весь світ. Про ці сенси – і літня колекція. Вона наповнена барвами й легкістю. Цю кольоровість взяли від орнаментів килимів Поділля – вони нам здалися ідеальними для літа. Серед колекції знайдеш жіночі топи. Прагнули створити їх максимально зручними й додати дрібниці, що мають значення. З кожною моделлю знайомся в наступному розділі. А подивитися всі моделі й купити топик жіночий можна в розділі «Топи» в меню сайту.

жіночі топи недорого Баймі

 

Топики для жінок – закохуй у деталі

 

Літня колекція – про барви й сенси. У кожну річ додали трошки того й того. А топики для жінок – це базова річ, яку хочеться мати різних кольорів, щоб обирати за настроєм. Тому одразу знайомимо з улюбленцями літньої колекції – кроп-топами.

Топи byMe:

– виконані з 95% бавовни й 5% еластану;
мають секретик – заду є бірка з вишитим орнаментом коника або жінки;
створені п’яти кольорів – молочний, графітовий, чорний, синій, рожевий;
спереду мають маленьку бірку-нагадування «з а к о х у в а т и» – аби пам’ятати закохувати в українське разом із нами.

Топи для жінок маємо й інших моделей. Їх можна носити і як білизну, і як повноцінну самостійну річ.

  1. Базовий топ білого кольору. Створений із бавовни, не має жодних жорстких елементів чи застібок, аби не шкодити шкіру. Ідеальний, аби вдягнути під напівпрозору блузу чи сітчастий лонгслів.
  2. Топи в рубчик. Цю модель пропонуємо молочного й графітового кольорів – до них створили такого ж кольору трусики. Топи м’які й пасують до літніх шортів.
  3. Бралет. Особлива модель для виразних образів. Купити базовий топ можна тільки бежевого кольору – обрали цей колір, аби бралет було легко поєднувати в різні за настроєм образи.

Будь-який жіночий топ купити можна від розміру XXS до розміру XXL.

жіночий топ купити  by me

 

Де купити жіночий топ?

 

Купити жіночий топ можна на нашому сайті або в шоурумі:

На byme.ua – тут можеш подивитися всі доступні речі з актуальних колекції, речі зі знижками й найновіше з колекцій. Обравши потрібну річ, визначай свій розмір і створюй замовлення на сайті за вказівками на екрані. Надішлемо пакуночок із твоїми речами за вказаною адресою.
У шоурумі: Київ, вулиця Хрещатик, 46. Це наш простір, де зібрали новинки колекцій і речі минулих колекцій зі знижками – приходь знайомитися з новинками чи міряти давно вподобані речі.